Slachtoffers anti-christelijke genocide Irak getuigen, stad Antwerpen wenst fijn Suikerfeest

Terwijl in het Midden-Oosten de terroristen van ISIS een genocide aanrichten onder christenen, en duizenden onder hen verjaagden uit o.a. de stad Mosul in Noord-Irak, wenste de stad Antwerpen alle moslims via Twitter een mooi Suikerfeest’.  Hier enkele aangrijpende getuigenissen van verdreven christenen – die geluk hadden: zij brachten het er levend vanaf.

3 comments

  1. Voor mij kunnen die barbaren allemaal de pot op! Tijd voor actie tegen dat moslim tuig. En hun vriend Bart, tja?

  2. Hebben alle progressisten weer een hele kluif om te benadrukken dat dit niets te maken heeft met de Islam “an sich”, het gaat slechts om een kleine (vergeet niet de nadruk op kleine) minderheid. Ondertussen is die minderheid zo klein geworden dat de genociedes overal ter wereld niet meer bij te houden zijn, en dat in alle grote Westerse steden, Brussel, Amsterdam, Parijs, supporters van deze moordenaarsbendes op straat komen, openlijk oproepen om Christenen en Joden te vermoorden, en de media en de politiekers die doen zoals de 3 apen, niks gezien, niks gehoord, niks zeggen. En vergeet niet dat al die demonstranten opgevoed zijn in Europa. Als dat geen voorbeeld van een geslaagde integratie is, dan weet ik het ook niet meer.

Comments are closed.