Gisteren is er in de Haagse Schilderswijk door islamisten een stilstaande demonstratie met zo´n honderd mensen georganiseerd. Doel van de actie was aandacht vragen voor de zaak van de Palestijnen, die in een ernstig conflict zijn verwikkeld met de staat Israël. Bij het protest zijn er talloze ´jihad-vlaggen´ te zien, ook wel bekend als de zwarte vlaggen, die door meerdere islamistische organisaties worden gebruikt. Waaronder ook de thans zeer populaire groep ISIS, die in Irak en Syrië momenteel dood en verderf zaait.

Tijdens de bewuste demonstratie wordt felle taal uitgeslagen door een aantal sprekers en zijn tevens een paar journalisten bedreigd door demonstranten. Den Haag en de rest van de regio zijn al vaker in het nieuws gekomen m.b.t. jihadisten, eerder al door een korte manifestatie met vlag en filmpje op een voetbalveld. Tevens vertrekken vanuit hier veruit de meeste jihadisten richting Syrië om daar de strijd met wapengeweld kracht bij te zetten.

Bron, Omroepwest.nl

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Onrustige pro-Jihad demonstratie in Den Haag”

  1. likoednederland

    Het doel van de manifestatie was om “Joden moeten dood” te roepen.

Trending

%d