Gisteravond vond er wederom een manifestatie plaats  in de Haagse Schilderswijk van de radicale islamieten. Dit was de derde in een rij en het is duidelijk dat deze harde kern van Salafisten de wind mee heeft. Rechtsactueel schreef al vaker over deze groep. (klik klik) Bestonden eerdere manifestaties uit enkele tientallen mensen, die van gisteren trok meer dan honderdvijftig jonge mannen met daarnaast ruim tweehonderd sympathisanten die een kijkje kwamen nemen.

Volgens een bericht van burgemeester van Aartsen waren er ‘geen grenzen overschreden’ donderdagavond. In theorie kan hij gelijk hebben natuurlijk. Want als je geen grenzen stelt, dan worden ze ook niet overschreden. Toch waren er een groot aantal strafbare zaken te noteren door de zes aanwezige agenten. Zo werden de aanwezige journalisten in een hoek gedreven, bedreigd met geweld en bekogeld met volle blikken frisdrank. In plaats van de journalisten die hun werk deden te beschermen, werden deze afgevoerd naar het politiebureau. Tot op heden werd de Jodenhaat overgoten met een saus van antizionisme. Nu werd het zonder saus gebracht: Er werd luidkeels gescandeerd de Joden om te brengen en om een nieuwe holocaust te starten. In Israël, in Gaza, in Nederland. Ook brachten tientallen demonstranten de Hitlergroet en liepen er velen gemaskeerd rond met ISIS- en Kalifaatvlaggen.

De zes aanwezige agenten konden weinig doen. Zo waren ze onderbemensd om de demo in goede banen te leiden. Oproepen tot extra mensen en auto’s werden niet gehonoreerd. Om een agent te citeren: “Waar blijft die politieauto nou? Wat begrijpen jullie niet aan spoed?”

Journalisten worden belemmerd in hun werk, bij strafbare zaken greep de politie niet in. Dat belooft wat voor de komende demonstraties vandaag  in de wijken Schilderswijk en Transvaal, ook wel de Shariadriehoek genoemd in de volksmond.

gaqza

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Gaza demo loopt ook in Den Haag uit de hand.”

 1. Jean Marie TYTECA

  Voor mijn part mogen de moslimjongeren over het ganse land zich uitleven zoals ze opgedragen zijn door hun geestelijke leiders. De passiviteit van de overheden en hun slaafse media kunnen er enkele toe bijdragen dat er meer en meer autochtone zombies wakker worden geschud.

 2. likoednederland

  Hier moet heel hard tegen worden ingegrepen, anders weten we wat de volgende fase is: het in brand steken van Joodse winkels. Zoals in Parijs al gebeurt.

 3. Namaste Redactie,
  Deze demonstratie getuigt van een respectloze houding naar Nederland en haar hardwerkende inheemse ‘blanke’ bevolking die de uitkering en kinderbijslag betalen van deze staatsgevaarlijke uitheemse islamitische rassen uit het MIdden Oosten. Hoe durven zij zo brutaal te demonstreren op een dag van nationale rouw in Nederland, vanwege de vliegramp in de Oekraine, waarbij 194 Nederlandse onderdanen omkwamen, incl. enkele hindoestanen, diverse islamitische soorten en overige volkeren.
  IK snap gewoon niet waarom de burgemeester van Aartsen deze anti israel demonstratie niet verboden heeft, omdat het opruiende samenscholing is van anti nationalistische figuren op een dag van Nationale rouw op het grondgebied van het Koninkrijk der Nederlanden.
  Dit is gewoonweg schandalig en het Nederlandse volk moet toch een protest petitie indienen hiertegen binnen 7 dagen,
  Wieroe vindt dit echt het bewijs dat Nederland zichzelf niet meer kent en niet meer serieus neemt. Wieroe vindt dat elke uitheemse soort die zich hier komt vestigen moet leren om respect te betonen aan de inheemse ‘blanke’ soorten en om vooral te leren wat hen plichten zijn, pas na tien jaar verblijf, genetische assimilatie en socialisatie, Nederlandse taalkennis, en adequate klimatologische determinatie moet een buitenlander, na toetsing en certificering ‘beperkt genaturaliseerd’ worden, via een rechtszitting, met een automatische voorwaardelijke proeftijd van vijf jaar.
  Ja dit laatste idee heeft Wieroe mij hier net voorgemiauwt en ik vind het toch heel origineel zeg.
  En Wieroe mauwt nu hier op mijn werktafel dat hij er zeker van is dat hij als slimme Hindoe kat gewoon verder geevolueerd is dan als deze demonstrerende salafisten met lange, vies ruikende haren.
  dewanand en Wieroe
  delft
  zie 2 ref teksten media:
  REF1 nieuws, vliegramp oekraine met
  Laatste update:
  25 juli 2014 11:03
  25 juli 2014 13:12
  Vliegtuigen met slachtoffers vertrokken uit Charkov
  Vanuit Charkov zijn vrijdagmorgen opnieuw twee vliegtuigen van de Nederlandse en Australische luchtmacht met slachtoffers vertrokken naar Eindhoven.
  Beide transportvliegtuigen met in totaal 75 kisten aan boord komen omstreeks 16.00 uur aan. Het is de derde dag op rij dat de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne naar Nederland komen.
  http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3837276/vliegtuigen-met-slachtoffers-vertrokken-charkov.html
  Ref: 2:
  Laatste update:
  24 juli 2014 15:18
  24 juli 2014 21:30
  Delft en Limburg herdenken slachtoffers vliegramp
  In Delft en het Limburgse Helden is donderdag de vliegramp in Oekraïne herdacht. In beide plaatsen woonden drie inzittenden van het toestel van Malaysia Airlines, dat uit de lucht werd geschoten.
  http://www.nu.nl/vliegramp-oekraine/3836571/delft-en-limburg-herdenken-slachtoffers-vliegramp.html

Trending

%d