Laten we voorop stellen dat ISIS niet op onze kerstkaartenlijst staat. Maar de sprongen in het nauw die de Sjiitische regering in Bagdad maakt doen de tenen krommen bij elk weldenkend mens. Zelfs voor een film uit Hollywood zou dit worden afgeschreven als ‘te ongeloofwaardig’. Volgens een officiële persverklaring heeft ISIS een basis veroverd waar wel meer dan 2.500 raketten opgeslagen lagen gevuld met dodelijke zenuwgassen  zoals zenuw- en mosterdgas. De Irakezen vragen nu dringend om hulp om deze te heroveren.

Elk gerespecteerd persbureau nam dit bericht over, direct gevolgd door gerespecteerde mediums zoals het Nederlandse Elsevier. Maar, dit komt wel bekend voor? De laatste Golfoorlog werd gestart door de Amerikanen omdat Saddam Hoessein banden zou hebben met terroristen en hij weigerde gebruiksklare chemische wapens, die hij ontkende te hebben, over te dragen. Na een bliksemoorlog waar tienduizenden Irakezen de dood in vonden werd er jaren gezocht door de Verenigde Naties naar de ‘gebruiksklare chemische wapens’. Die werden nooit gevonden. In hoorzittingen bleek dat deze na de oorlog tussen Irak en Iran in de jaren tachtig nooit meer werden bij- en onderhouden. Ondanks deze zogenoemde “false flag war” werd Irak meer dan tien jaar bezet voor de olie om democratie te brengen.

Deze tienjarige bezetting, waarbij honderdduizenden Irakezen de dood vonden door het geweld van en tussen de Amerikanen en de vrijheidsstrijders (en dit is een lastige term. In het ene land worden ze vrijheidsstrijders genoemd zoals Libië en Syrië. Maar als ze een staatkundige grens over gaan zijn het plotsklaps terroristen. Ze kunnen ook opeens van vrijheidsstrijders terroristen worden zoals in Afghanistan) was blijkbaar niet lang genoeg om de oude verlopen voorraden op te ruimen van Saddam Hoessein.

ISIS rukt op, niet alleen in Den Haag maar ook in Irak. En wat blijkt!? Er liggen nog 2.500 raketten. Netjes opgeslagen. En de Iraakse regering die al jaren de leiding heeft onder auspiciën van de VS wist ervan. we kunnen niets voorspellen, maar er als er straks een chemisch wapen wordt gebruikt, dan zal Amerika een casus belli hebben om het land binnenvallen. Voor een derde maal.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Chemische wapens in Irak! Alweer!”

  1. Ik ben niet van dat soort mensen dat overal complotten en samenzweringen ziet, maar als men de politiek van de VS van de laatste 20 jaar bekijkt, blijft men met de een hoop vraagtekens achter. Waarom die inval in Irak? De eerste Golfoorlog had men nog het excuus dat Saddam Hoessein Koeweit had bezet. In de tweede golfoorlog was het de strijd tegen het terrorisme en de massavernietigingswapens. Daar werd nooit een spoor van gevonden. Nu zijn ze er ineens wel. Vraag, wie heeft die daar gebracht, of wie heeft die “niet gevonden”,of waren die daar al de tijd en heeft men de wereld nog maar eens bedrogen. Een VS die gedomineerd wordt door de homo lobby, de progressieve multikullers en nu door een president waarvan men zich de nodige vragen kan stellen bij zijn patriottisch gehalte en zijn echte geloofsovertuiging. En organisaties als de EU en de UNO die zich eindeloos op sleeptouw laten nemen door (zorgvuldig voorbereide) schijngevechten en irreële problemen zoals de Zwarte Piet affaire.
    Als het zo is dat:” Mundus vult decipit” of de wereld wil bedrogen worden, dan worden we nu wel op onze wenken bediend.

Trending

%d bloggers liken dit: