Deutscher_Bundestag_logo.svgIn Irak rukt ISIS op naar de hoofdstad. Deze extreem fundamentalistische roversbende van moslims maakt tegelijkertijd in Syrië het land onveilig. Vele ‘Europese’ jongeren sloten zich de afgelopen maanden aan bij ISIS, waaronder de ondertussen welbekende Brian de Mulder en anderen uit Vlaanderen. Tegelijkertijd maakt Boko Haram in Nigeria de Westerse wereld ongerust door haar harde acties tegen ongelovigen en de ontvoering van kinderen om hen te bekeren tot de radicaalste vorm van de islam.

Je kan gerust stellen dat er iets mis is met de gang van zaken in sommige (moslim)landen. Maar toch, het lijkt de Westerlingen maar weinig te boeien. Wanneer Sryiëstrijders terugkeren liggen we daar niet wakker van en worden ze als excentriekelingen onthaald op vraaggesprekken bij de media. Maar daarmee is de kous af. Syriëstrijders lopen in onze contreien vrij rond en andere jongeren vertrekken nog steeds naar Syrië om er zich aan te sluiten bij ISIS. Je kan verwachten dat eens de vakantie over een week begonnen is nieuwe gevallen bekend zullen geraken van vreemdelingen die de Heilige Strijd ver van hier verkiezen boven een vakantie aan de Vlaamse Kust.

Twee en een half miljoen Vlamingen keken vanuit hun luie zetel naar de eerste wedstrijd van de Rode Duivels. Na hun zege zullen er dat zondag nog meer zijn. Maar wakker liggen van een bende loslopende oorlogsmisdadigers die zich verplaatsen in onze steden? Ho maar! Daar gaan we ons toch niet mee bezig houden zeker? Ook de politiek in dit land heeft “andere zaken aan het hoofd” zoals het vormen van regeringen. Niet onbelangrijk natuurlijk, maar enig spoedoverleg om meer slachtpartijen zoals in het museum in Brussel te voorkomen is blijkbaar niet meteen aan de orde. De opvallende aanwezigheidspolitiek (met automatische wapens) van de Federale Reserve van de politie in de Antwerpse diamantwijk en de buurten daar rond even buiten beschouwing gelaten.

Neen, dan valt er in Duitsland een ander verhaal te horen. Daar roept de voorzitter van de grootste fractie van het parlement op om waakzaam te zijn en op te treden tegen wat hij “de christenvervolging” noemt. Nou nou! Op het moment dat ACW en heel de ‘christelijke’ zuil zich in Vlaanderen herdoopte met de nietszeggende naam ‘beweging.net’, laten hun collega’s over de grens een ander geluid horen. “In de naam van een religie kunnen nooit mensen vermoord worden,” zo laat hij optekenen. Volker Kauder (CDU) wil dat er iets tegen het absurde geweld van bovenvermelde fundamentalisten gedaan wordt. Kauder spreekt uit naam van 311 van de 631 volksvertegenwoordigers in de Deutsche Bundestag.

ACW, de CM, de CD&V, … allen steken zij hun ‘christelijke’ overtuiging(?) weg achter beweging.net. De poorten worden hiermee opengezet voor de vele moslims in Vlaanderen. “Aanpassen aan de realiteit van de 21ste eeuw” heet dat dan waarschijnlijk. De centen moeten immers blijven binnenstromen, want met idealisme heeft dit nog maar weinig te maken. Dat in Duitsland de fractievoorzitter van de christelijke partijen (CDS en CSU) in het parlement daarentegen oproept om actie tegen de vervolging van christenen wereldwijd en in het bijzonder in de moslimlanden, moet dan ook erg bevreemdend en in de beweging.net-denkwereld “wereldvreemd” overkomen, vermoeden we. Maar zijn het niet net de vertegenwoordigers van de zogezegde christelijke zuil in Vlaanderen die wereldvreemd zijn?

Ondertussen worden naar aanleiding van een actie met een krijtje hele columns gevuld en wordt de strijd tegen racisme nog maar eens opgevoerd. Van een wereldvreemde maatschappij-elite gesproken…

P.S.: naar aanleiding van de overwinning van de Manschaft op het WK heeft de Duitse regering overigens opgeroepen om extra waakzaamheid wat nationalisme betreft… Duitse vlaggen overal, weet u wel? Ofte: “Nie wieder Deutschland!” Er is met andere woorden nog veel werk om Duitsland terug te normaliseren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Grootste fractie Duits parlement waarschuwt voor christenvervolging, wanneer volgt collega CD&V?”

  1. Werd ook al aangehaald in de meest recente nummer van Junge Freiheit. Hier ben ik in de pers nog niet tegengekomen.

  2. ach is moderne tijd, wij gingen als vakantie job werken bij de boer tegenwoordig gaan ze wat mensen afslachten uit de naam van een pedofiele nep profeet

Trending

%d bloggers liken dit: