GroenLinks in Nederland, vergelijkbaar met het Vlaamse Groen!, heeft voorgesteld jihadgangers die in Syrië zijn gestrand en hun paspoort kwijt zijn, te voorzien van een noodpaspoort. Op hun voorstel moet de gemeente Den Haag deze militanten van Al Nusra en ISIS  helpen bij hun terugkeer.

glisis

Sommige mensen zien ze niet als Nederlandse jongeren, maar dat zijn ze wel. Het gaat om Haagse jongeren die hier thuishoren. Als mensen in moeilijkheden zitten, moet je iets voor ze doen,” aldus de wereldvreemde fractievoorzitter Inge Vianen van GroenLinks. Zij denkt dat het terughalen van de jongeren die wel voor de jihad naar Syrië gingen, een goede kans biedt om ze te ‘de-radicaliseren’ en ze te helpen met het verwerken van eventuele trauma’s. Al lijkt het oppervlakkig een luchtballonnetje, bij Groen Links zit er toch een stramien in. Eerder kwam GroenLinks al in opspraak door terroristische activiteiten.

Een bloemlezing:

  • In 2007 werden er bij verbouwingswerkzaamheden in het pand van de jongerenorganisatie Dwars van GroenLinks spullen gevonden voor het maken van een bom. Een bom bij een jeugdorganisatie van een politieke partij in een democratisch land in vredestijd. Handelswaar van terroristen dus. Na schriftelijke vragen is nooit aan opvolging gedaan.
  • In de jaren zeventig zijn een aantal leden van de PSP (één van de componenten van de dan nog op te richten partij GroenLinks) naar Jemen gereisd om een opleiding tot terrorist te volgen. De instructeurs zijn leden van de PFLP (plegers van vele aanslagen op burgerdoelen) en leden van de Duitse RAF. Eén van de Nederlanders, Lidwien Jansen, wordt later in Israel gearresteerd en veroordeeld na het uitvoeren van een verkenning voor een aanslag. Een Nederlander die tot op de dag van vandaag zou ontkennen bij de terreuropleiding aanwezig te zijn geweest is de latere GroenLinks senator Sam Pormes uit Assen. Pormes wordt later wel genoemd in verband met de treinkapingen. Ook werd Pormes aangehouden, maar weer vrijgelaten nadat een politiebusje in een hinderlaag werd gelokt en beschoten in Assen.
  • Oud Tweede Kamerlid Karimi heeft in het verleden banden gehad met een terroristische groepering uit Iran, de Volks-Moudjahidien. Zij zegt later ook in Europa actief te zijn geweest voor deze terroristische organisatie. Toch was er geen probleem om voor deze partij in de Tweede Kamer te gaan zitten.
  • Ook bij de moord op Pim Fortuyn was er een link met GroenLinks. De Wageningse GroenLinks-wethouder die snel even de vrienden van Volkert van der Graaf (de moordenaar van Fortuyn) waarschuwde dat er huiszoekingen zouden kunnen komen. De wethouder kreeg hier een boete voor. Ook de vrouw van Volkert van der Graaf was betrokken bij Groen Links.
  • Wie aan GroenLinks denkt zal vaak ook aan Paul Rosenmöller denken. Hij was van 1994 tot eind 2002 fractievoorzitter van GroenLinks in de Tweede Kamer. Wat velen echter niet weten is dat Rosenmöller van eind jaren zeventig tot begin jaren tachtig lid was van de de militante Groep Marxisten-Leninisten (GML). Deze partij was nog extremer dan de PSP en de CPN. De Groep Marxisten-Leninisten wilde Nederland gewapenderhand modelleren naar het voorbeeld van maoïstisch China en de Sovjet-Unie ten tijde van Stalin. Als de misdadige missie van de GML was geslaagd, dan was Nederland veranderd in één groot concentratiekamp.
  • Oud Tweede Kamerlid Wijnand Duijvendak van GroenLinks werd verschillende malen genoemd als betrokkene bij inbraken bij Defensie en de diefstal van geheime documenten tijdens de Koude Oorlog door de groepering Onkruit. Dit gaf hij later onder druk ook toe, waardoor hij af moest treden. Later zou hij ook genoemd worden in verband met aanslagen van de extreem-linkse terreurgroep RARA. Deze man dook bij de laatste verkiezingscampagne ‘gewoon’ weer op als campagneleider.

Zoals u kunt lezen komt het voorstel van de Haagse GroenLinks-fractievoorzitter Inge Vianen niet uit de lucht vallen. Noem ons maar behoudend, maar laten we het kalf wegleiden van de put voordat het verdrinkt. Laten wij als Nederlanders en Vlamingen vooral niet de jihad (verder) importeren door ‘onze’ politiekers!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “GroenLinks pleit voor terugkeer radicale Syriëstrijders naar Nederland”

  1. likoednederland

    Leveren ze dan ook tanks voor de bewaking van Joodse doelen?

  2. Stuur GL mee naar de fijne beschaafde landen in midden-oosten. We komen nooit meer van de islam af. Ik voorzie nog een burgeroorlog in Nederland.

Trending

%d