NPD-raadslid voor vijfde maal aangevallen, oproep tot steun

npd-linke-terror-leipzigDat de rechts-nationale NPD in Duitsland bij de Europese verkiezingen een Europees parlementslid heeft gehaald drijft de communistische ‘Antifa’ tot razernij. We ontvingen zopas een verbijsterend getuigenis van Enrico Böhm, die op 25 mei opnieuw tot NPD-gemeenteraadslid in Leipzig verkozen werd.  Enrico Böhm laat weten:

Er werden intussen vier aanslagen op me uitgevoerd. Bij de eerste had Antifa nog mijn oude adres en gooiden ze stenen door het raam; op een muur spoten ze ‘Böhm, nazi, we zullen je krijgen’.

Nadat al de adressen van de kandidaten voor de gemeenteraad in het Publicatieblad van Leipzig waren gepubliceerd, kreeg ik ‘s nachts bezoek aan mijn nieuwe appartement. Een man sloeg met een telescopische wapenstok het raam in, waarna mijn huis vol smurrie werd gespoten; volgens de politie ging het om een omgebouwde brandblusser gevuld met teer. De druk was zo groot dat het spul tot op de eerste verdieping raakte en ondanks een gordijn zelfs de tegenoverliggende wand van mijn huiskamer werd besmeurd.

De derde stop was mijn Audi. Ik parkeerde voor de zekerheid al drie straten verderop. Ze volgden me echter in het geheim en staken dan mijn auto in brand. Hij werd volledig vernield.

De vierde aanval werd gedaan op klaarlichte dag. Ik was met een kameraad een uitstapje gaan maken. Plotseling werden we door tien zwartgemaskerde mannen aangevallen, nadat ik niet kon doorrijden omdat de banden van mijn huurauto kapot gesneden waren. Vier van hen concentreerden zich op mijn kameraad, die ze bespoten met pepperspray, terwijl de andere zes zich op mij richtten. Ze sloegen en schopten wild op me in, trokken me tegen de grond en toen richtte de zesde zich op mijn hoofd. Er werd gezegd: “Op dit moment hebben we al zo lang gewacht.’

Mijn schade bedraagt vandaag:

€ 5.500, – voor de Auto (Audi)

€ 3.000, – voor het appartement

€ 200, – voor de autoverhuur… “

Sedert deze verklaring door Enrico Böhm is hij het slachtoffer geweest van een vijfde aanval, waarbij ook zijn echtgenote gewond raakte. Zowel de lokale politie als de hogere actieve politiediensten weigeren elke bewaking of bescherming.

Vanuit de NPD wordt een oproep gedaan tot solidariteit. Aan al wie 10 euro (of meer) kan missen wordt gevraagd een storting te doen op rekeningnummer IBAN: DE16771500000101093235, met als code swift (BIC): BYLADEM1KUB, op naam van rekeninghouder Adrian Preißinger. Als vermelding invullen: ‘spende Enrico Böhm’. Het partijbestuur van de NPD heeft ons bevestigd, dat zowel rekeninghouder als rekeningnummer betrouwbaar zijn.

3 comments

  1. Misschien kunnen we beter samenleggen om kameraad Böhm een pistool met munitie cadeau te doen, zodat hij zich in dergelijke situaties kan verdedigen….Dit is dan namelijk wettelijke zelfverdediging….

  2. Gemaskerde mannen, dat zegt al genoeg. Lafbekken dus……

Comments are closed.