media_xl_3228656De legertroepen van dit land zijn op verschillende buitenlandse locaties operationeel in het kader van verschillende NAVO-opdrachten. Onder andere in Afghanistan zijn er op vier verschillende locaties militairen aanwezig. Op 20 juni zou een deel van de militairen in Libanon terug naar Vlaanderen gevlogen worden, maar daar besliste de koning (de jongste) anders over.

De best betaalde burger van dit onland wil namelijk naar Brazilië om er een paar voetbalwedstrijden van het WK bij te wonen. Philippe I is echter geen mens van vlees en bloed, dus een vlucht met Brussels Airlines, KLM of Lufthansa zit er niet in. Dan maar een Airbus van het leger opvorderen om mijnheer de koning en zijn gevolg richting Brazilië te vliegen.

Maar was deze Airbus al niet gereserveerd voor de ploeg militairen die na enkele maanden afwezigheid terug naar hun familie en kinderen wil? Zeker wel, maar dat kan zijne koninklijke laagheid niet veel schelen. Hij wil en zal met de Airbus op comfortabele wijze naar het voetbal kunnen gaan. En de militairen dan? Die nemen toch gewoon de C130! De vlucht duurt amper twee uur langer en je dient oorstopjes én oorbeschermers te dragen tegen het lawaai. Tenslotte kan vrouwlief de nodige massages geven om het geradbraakte lichaam terug in vorm te brengen.

Alvast de militairen zelf kunnen niet lachen met deze arrogante beslissing van hun grote baas. Daarom ook dat Rechts Actueel gecontacteerd werd om dit schandelijk feit publiek te maken. We zijn benieuwd of de reguliere media het aandurven er iets over te berichten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Koning eist Airbus van het leger op voor WK, militairen moeten met C130 naar huis…”

 1. oei, 2 u extra vliegen, met oordopjes nogwel… 70j geleden stapten militairen in Engeland in bommenwerpers om Duitsland plat te gooien met een kans van 1 op 2 dat ze niet terugkeerden en dat zonder te zeuren.

  1. jacques hautman

   das wel het zelfde niet en u was daar zeker niet bij zou ik zeggen?? heb u ooit in zo een c130 gezeten wel ik wel en kan u zeggen dat het geen pretje is !!! na 4 maanden je land en medeburgers vertegenwoordigd te hebben op zo een missie zou ik denken dat je meer respect verdiend ????

 2. tis de koning. normaal dat hij niet met een lijnvlucht gaat!!!!!
  wil hem niet wisselen met obama dien zen reizen kost 100 MEER

 3. En wij maar belastingen betalen voor het tricolore beddeLAEKEN !

 4. Dat volkje heeft veel te veel capsones, heel snel opdoeken is de boodschap.

Trending

%d bloggers liken dit: