lgtf“(Extreem-)rechts betekent geweld.” Dat is de perceptie die door de media en de politiek-correcten in het leven wordt gehouden. Als bewijzen halen ze hiervoor feiten aan die ofwel al decennia oud zijn ofwel zich afspelen in de uithoeken van Europa zoals bijvoorbeeld de acties van de Gouden Dageraad in Griekenland.

We tonen u vandaag een reportage van Vice. De reporter kreeg de kans om enkele leden van het Revolutionaire Front (RF) in Zweden te volgen. Deze socialistische club houdt geen betogingen of prikacties, maar neemt enkel deel aan tegenbetogingen en gaat daarnaast voornamelijk over tot terroristische daden. We hadden al veel gezien, maar deze Zweedse socialisten filmen hun raids op huizen van nationalisten, geweld tegen de politie en zo meer.

Uiteraard dient dit alles als middel om een socialistische heilstaat te creëren waar iedereen(?) gelijk is. Gelijkheid bekomen door andersgezinden in elkaar te rammen en hun bezittingen te vernietigen dus. De logica is erg ver te zoeken, maar dat zal hun worst wezen. Dat geweld en intimidatie een handelsmerk van links was, dat weten we al langer, maar dat daar het vernielen van de persoonlijke levenssfeer bijhoort, is ook voor ons een nieuwtje.

Bekijk dit bewijs van de socialistische terreur hieronder tijdens de reportage. Hopelijk kan het Zweedse gerecht hier iets aan veranderen en waait de trend niet over naar Vlaanderen, waar het socialistisch rapaille op regelmatige basis met haat wordt gevoed door organisaties als Blokbuster, LSP, ALS, SteR, AFF, Apache, DeWereldMorgen, en anderen. Hetzelfde soort democraten die het steeds hebben over ‘rechts geweld’, maar helaas niet verder komen dan wat vage beweringen en oude koeien. Terwijl we goed weten wie er jaarlijks de media halen door geweld tijdens de anti-NSV-betogingen…

Let tijdens de reportage ook vooral op het feit dat alle socialistische ‘helden’ steeds onherkenbaar werden gemaakt of maskers dragen, terwijl de rechtse ‘geweldenaars’ steeds met open vizier de media toespreken. Laten we ondertussen de wereld op haar kop zetten vanwege een met krijt geschreven woordje op de gevel van een journalist.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] Socialistisch geweld rukt op”

  1. Ik vind het bijzonder knap dat die man over arbeiders en hun welzijn praat (waar hij voor wil opkomen) en dan zelf NIKE schoenen draagt. Dus wel de uitbuiters van de arbeiders financieel ondersteunen, maar andere personen die opkomen voor de arbeiders aanvallen. Wie dit nog snapt?!?

    1. Net zoals de pet van de New-York Yankees. Als statement tegen het internationaal kapitalistisch monster kan dit tellen. ;-)

Trending

%d bloggers liken dit: