[VIDEO] Documentaire Euromania

De Nederlandse filmmaker Peter Vlemmix heeft zeer recent een nieuwe documentaire gemaakt over de Europese Unie. Deze is rondom de afgelopen EU-verkiezingen uitgekomen en is nu ook op het internet te bekijken.

Hij gaat hier op ontdekkingstocht door de instellingen van de Europese Unie. Geeft Europa banen en democratie of is het een project van de grote bedrijven? Euromania laat volgens de filmmaker zien; “Wat er gebeurt met volkeren en landen door heel Europa.”

Zie de beelden hieronder, rechts onderin zit een mogelijkheid om Nederlandse ondertiteling aan te zetten.

2 comments

  1. Wat is het redactie e-post-adres? Het onder ‘contact’ vermelde adres is inactief.

    1. Vanwege een technisch probleem is het emailadres even onbereikbaar. We laten weten wanneer het euvel is opgelost.

Comments are closed.