ak47Enkele dagen voor de arrestatie van de vermeende dader van de dodelijke schietpartij in Brussel gaf Rechts Actueel als enige medium correcte informatie over het profiel van de dader. We schreven dat er gezocht werd naar een Noord-Afrikaanse Fransman en deze beschrijving klopte – zoals u ondertussen weet – als een bus. Ook schreven we over een tweede aanslag en ook daar zaten we niet ver van de waarheid, aangezien een getuige de bewuste man in een school had opgemerkt waar leden van de koninklijke familie op dat ogenblik aanwezig waren. De man keerde echter op zijn stappen terug.

De dader zou een teruggekeerde Syriëstrijder zijn die in Kortrijk verbleef. Zelf nu schrijven de media nog steeds over een ‘Fransman’ zonder meer. Dat hij Noord-Afrikaans is, mag blijkbaar nog steeds niet teveel gezegd worden. Maar niet getreurd, Rechts Actueel blijft de zaak opvolgen. Onze welingelichte bron, met goede contacten binnen de Hezbollah, liet zijn licht nog eens schijnen over de zaak en we geven dan ook graag zijn bevindingen even mee.

MugniyahImadOp 12 februari 2008 werd in Damascus Imad Mugniyah vermoord. De man was medeoprichter van de Hezbollah en was onder andere mee verantwoordelijk voor de bomaanslagen op 23 oktober 1983 in Beiroet nadat Libanon werd aangevallen door Israël. 299 Franse en Amerikaanse militairen en aanverwanten vonden hierbij de dood. Deze en andere aanslagen door de Hezbollah zaten de Israëlische en Amerikaanse inlichtingendiensten erg hoog. Uiteindelijk werd een autobom Imad Mugniyah fataal. Maar toen begon er een oog-om-oog-tand-om-tand-spelletje tussen de Hezbollah en de Israëlische inlichtingendiensten.

Er werden als het ware over en weer wraakacties ondernomen om mensen van de Hezbollah, zij het mensen van de Israëlische inlichtingendiensten om te brengen. De moorden in Brussel daags voor de verkiezingen zouden hier deel van uitmaken. Het blijft natuurlijk vreemd dat een Syriëstrijder zich zou mengen met stinkende zaakjes tussen de Hezbollah en Israël. Maar daar bestaat een aantal verklaarbare pistes voor. De eerste piste is die van de ‘cleaner’ waarbij de man die nu is opgepakt in Marseille er enkel voor moest zorgen dat hij de wapens wegkreeg. De feitelijk dader zou zich volgens onze bron overigens in dat geval al in Algerije bevinden.

Een andere piste, die hier deels bij aansluit, is die van het mistgordijn. De gearresteerde Mehdi Nemmouche zou eerder in Syrië zijn gevangen genomen door de Hezbollah. Vervolgens werd hij opgedragen om deze moorden te plegen in Brussel. De slachtoffers – en dan vooral het koppel met onweerlegbare banden met de Israëlische inlichtingendiensten – zouden bijgevolg doelbewust omgebracht zijn. Aan de man werd een ISIS-vlag meegegeven en een camera, om zo de sporen naar de Hezbollah in een mistgordijn te doen verdwijnen. Op deze manier wil de Hezbollah alsnog wraak nemen op Israël, maar zonder al te veel represailles te moeten vrezen.

HezbollahZowel de Amerikaanse NSA en de verschillende bronnen bij de Hezbollah beweren dat het wel degelijk om een daad van de Hezbollah gaat. Interessant voor Vlaanderen is echter het feit dat Mehdi Nemmouche een bekend vriendje had, dat ooit woonde in Borgerhout en Boom… We hebben het hier over Dyab Abou Jahjah, de man van de Arabisch Europese Liga (AEL) die ooit nog samen met de PVDA gezellig een verkiezingslijst vormde. Deze connectie valt ook door de reguliere media vrij snel na te trekken, maar we gokken ook hier weer dat dat niet zal gebeuren. En waar kwam Jahjah nu ook al weer vandaan? Juist, uit Libanon.

Tot slot laat onze bron weten dat de opgepakte Syriëstrijder – een Fransman dus met Noord-Afrikaanse afkomst – vlak voor zijn terugkeer naar Europa op ‘bezoek’ was in Thailand en Maleisië. Laat deze landen net twee landen zijn waar de Hezbollah erg actief is, terwijl ISIS, waar de man zou toe behoren, vooral actief is in Irak en Syrië.

We hebben geen glazen bol en de info hierboven kan misschien totaal onwaar zijn. Dat zal dan wel blijken de komende weken. Maar het staat vast dat de moorden geen daden waren van een geïsoleerde gek die met een oorlogstrauma op zak op moordtocht trok. Er zit meer achter, zoveel is duidelijk. We blijven het voor u opvolgen!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op ““Mehdi Nemmouche was bevriend met Abou Jahjah,” aldus onze Hezbollah-bron”

  1. Destijds Permier, Blauwe Guy V. uit G. wou hem buiten stampen tijdens de Intifada in de allochtone enclave Borgerhout, vandalistische opstand ontstaan wegens de beweerde “racistische moord”(sic) door een blanke gek, die later door de rechter naar een instelling voor krankzinnigen werd verwezen ! Nu komt die Libanese oproerkraaier terug naar hier alhoewel hij volgens sommige bronnen asielfraude middels een schijnhuwelijk zou gepleegd hebben ZONDER dat hem later zijn Belzjikse nationaliteit werd afgepakt. Mogelijk werd dit politiek-correct “vergeten” zeker ? Meer nog , hij krijgt zelfs een gespreid bedje om zijn arrogante multilkulti propagandistische prietpraat regelmatig te verkondigen in een zich imaginair “kwaliteitskrant”(sic) betitelende Linkse gazettenpraat publicatie, voorvechtster van de Multikulti-verrijkings-ILLUSIE !

  2. Ja maar, dat is gewoon een politiek-correcte kameraadschap, meer niet zeker ??????

  3. Dit verbaast me niets. De islam doet er alles aan om ons te verdrijven.

Trending

%d