DSC_0022VRT-journalist Peter Verlinden en zijn rood-groene vrienden in de media hebben een klein stormpje ontketend omdat een kwajongen ocharme met krijt het woord ‘negers’ op zijn gevel zou geschreven hebben. Volgens alle media vandaag is dat het ‘bekladden’ van een gevel en ‘graffiti’, ook al was alles weg met een vod en wat water… Een daad van ‘racisme’ ook, aldus de man, en dat zou de schuld zijn van Filip Dewinter en daarvan zou zowaar de N-VA afstand moeten nemen. Als topjournalist ‘vergat’ hij een foto te nemen, en ook een klacht bij de politie met vaststelling in een PV bleek niet nodig; er is dus geen enkel bewijs… Intussen werd vrijdagnacht een véél grovere vorm van politiek racisme bedreven: het nationaal secretariaat van het VNJ in Berchem bij Antwerpen, tevens ook de ex-woning van N-VA-voorzitter Bart De Wever, werd ter hoogte van een zichtbare leeuwenvlag beklad met verf met de linkse slogan ‘ACAB FUCK NAZIS’. Omdat het verf is, is dit een échte daad van vandalisme en besmeuring die niet zomaar met een vod en wat water weg te wissen valt; en dit is maar één van de vele gewelddaden waar Vlaamsnationalisten in deze kiescampagne het slachtoffer van zijn geweest.

Als een woordje in krijt zogezegd de schuld is van Dewinter, en Bart De Wever zich daarvoor zou moeten verontschuldigen, dan zouden wij – met een even gekke redenering – kunnen zeggen dat deze in verf gespoten linkse slogan de schuld van Peter Mertens is en dat Bruno Tobback zich daarvoor moet verontschuldigen.

Wij twijfelen er ook niet aan dat de VRT-Journalisten al naar het VNJ-secretariaat onderweg zijn, dat er morgen een Terzake-aflevering aan zal gewijd worden en dat u deze foto’s morgen in alle kranten ziet staan. U toch ook niet?


DSC_0019DSC_0018DSC_0017

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Gevel beklad met politiek racisme: ‘nazi’s’ op ex-woning Bart De Wever en VNJ-huis”

 1. Vlaams nationalist , racist , volks-nationalist , cultuur-elitist , edele verdediger van de amnestie eis , collaboratie nostalgist , verdinaso aanbidder , achterlijke voorposter , identitair met indentiteits crisis , reactionaire pseudo intellectueel of ook wel rechtse kloot in de volksmond wordt men door eigen, vrije keuze. Neger , kutmarokaan of speeltoog wordt men echter door geboorte. Dat is het verschil en dat is meteen ook de reden dat de maatschappij walgt van jullie en dat sommigen overgaan tot zulke daden….

  NVDR: Alweer een leerrijke reactie: geen veroordeling van het kladwerk op het VNJ-huis, uiteraard. Liever rechtse kloot dan rood!

 2. De stilte van de media-maffia is oorverdovend…

 3. waarom in godsnaam een naam moeten ingeven?

  En dan ben je blijkbaar nog vergeten dat Ben Weyts zijn campagnewagen is afgebrand!

 4. Inderdaad schandalig, en zeker niet de eerste keer, maar is er in deze zaak überhaupt al contact opgenomen met de media? Is er een mail hierover naar ook maar één journalist gestuurd? Heeft het VNJ hierover al een persbericht de wereld in gezonden? Ik hoop van wel maar ik vrees dat het wederom eens niet het geval is. En in dat geval is het logisch dat wij als nationalisten nooit de media halen, het is een feit dat die niet gunstig ten opzichte van ons staat en zelfs met een persbericht en voldoende informatie mogelijk niets wil publiceren, maar als we het niet proberen zal het er ook nooit van komen.

  NVDR: Het is aan het VNJ om dat eventueel te doen, niet aan ons. Alleszins heeft Bart Brinkckman van De Standaard de foto’s van ons in zijn mailbox ontvangen.

 5. Neen ik vrees dat het journaille van de sossenrode propagandatoeter S.R.T. zal politiek-correct censurerend “vergeten”(SIC) dat “incident”(sic) te “duiden”(sic) wegens niet passend in het kraam hunner politiek-correcte desinformatie missie.

 6. Kleine correctie. Het is al van vrijdagnacht…

  NVDR: gecorrigeerd!

Trending

%d