Zoals beloofd houdt Rechts Actueel u op de hoogte van de asieleisers in Nederland. De gelukszoekers die botweg weigeren te vertrekken, onderwijl panden krakend en die een beetje naar buiten zitten te kijken tot de Nederlandse goedmenschen weer gratis eten komen brengen. We schreven er al eerder over. Kort samengevat is er een groep asieleisers, gesteund door extreem-links, die weigert mee te werken aan hun uitzetting, ondanks hun meervoudige bevel tot het verlaten van het Nederlandse grondgebied.

Na het sluiten van het illegale kampement in Amsterdam Nieuw West waar met tentjes werd geprotesteerd tegen hun uitzetting, kwam de ‘Vluchtkerk’. Deze werd gesloten na tienduizenden euro’s aan donaties die nog steeds als leningen in de boeken staan bij de protestantse kerk te Amsterdam. Dat er in die Vluchtkerk een klein meisje van negen seksueel werd misbruikt door een van de bewoners werd onder de pet gehouden. Niet alleen door de bewoners, maar ook door de vrijwilligers en hulpverleners erom heen… Waarschijnlijk was dit verhaal slecht voor de donaties vanuit de Nederlandse bevolking die een collectief schuldgevoel kreeg aangepraat.

Daarna gingen de asieleisers die weigerden te vertrekken van gekraakt eigendom naar weer een ander gekraakt eigendom. We zagen de ‘Vluchtflat’ voorbij komen. Met de premie die ze daar kregen voor de eerste levensbehoeften werden onder meer verslavende middelen, alcohol en zelfs prostituees bekostigd. Nu ja, een eerste levensbehoefte is voor iedereen anders blijkbaar. We kregen daarna de ‘Vluchtgarage’. Deze locatie zal de buurt niet snel vergeten. Zo waren er verschillende vechtpartijen binnen de groep. Meerdere malen moest de politie uitrukken om de gevechten in de kiem te smoren.

En afsluitend kwam de ‘Vluchtgevangenis’ in beeld begin december. ook wel de ‘Vluchthaven’ genoemd. Dit was de laatste stroomhalm vanuit de gemeente Amsterdam. Elk dossier werd nog eens bekeken tijdens dit traject van zes maanden.

De tijd voor dat traject is nu voorbij. En, je verwacht het niet, de illegalen weigeren te vertrekken. De gemeente boog meteen het hoofd en bood een extra maand respijt aan. Volgens de burgemeester is er een flinke groep mensen die wel willen en kunnen terugkeren, maar ”die worden tegengehouden door de groepsdynamiek”. Van der Laan wil deze mensen elders onderbrengen zodat ze niet te maken krijgen met druk uit de groep. Deadline na deadline werd opgeschoven. Steeds werd een weigering aan medewerking beloond met een andere locatie en extra middelen. Wij zijn benieuwd of burgemeester van der Laan nu wel zijn poot stijf houd. Wij vrezen, gezien het verleden, voor het ergste.

De enige buitenparlementaire acties werden dan ook ondernomen door de jongeren van het Identitair Verzet die acties hebben gevoerd bij respectievelijk de vluchtkerken in AmsterdamDen Haag en bij de ‘Vluchtflat’.

Zij huldigen dan ook het standpunt: meermalen afgewezen door de immigratiedienst, terugkeer, al niet gedwongen, naar eigen land. Indien de terugkeer niet mogelijk is wanneer het land van herkomst niet mee werkt: opvang in de regio en de afsluiting van de subsidiestroom naar dat land. Als voorbeeld kan daar Irak voor worden genomen. Wel miljoenen ontvangen uit de Nederlandse staatskas maar niet de paar honderd eigen burgers terugnemen. Het wordt tijd dat de overheid korte metten maakt met de afgewezen asieleisers. Alvorens de burgers, waar het water aan de lippen staat, opkomen voor hun eigen grondgebied.

Iets waar ook Rechts Actueel zich in kan vinden. Er komen in ieder geval nieuwe acties aan! Onder meer met een nieuwe poster ontworpen voor de asieleisers in Nederland. Net zoals activisten mede hebben bijgedragen aan de sluiting van het tentenkamp, wellicht nu ook bij de ‘Vluchtgevangenis’?

unnamed

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “Asieleisers weigeren te vertrekken. Gemeente buigt het hoofd”

  1. We plukken de wrange vruchten van de linkse revolutie uit de jaren zestig. Omdat die ondemocratisch was en sindsdien de Nederlandse politiek gegijzeld wordt door dit gedachtegoed is er maar een oplossing: een contra-revolutie die ervoor zorgt dat ons land wordt teruggegeven aan de oorspronkelijke bevolking.

  2. Alle middelen zijn goed voor de linkse raddraaiers om onze samenleving te destabiliseren en altijd meer vreemdelingen te importeren tot een autochtoon zich een vreemdeling voelt in eigen land. En de verschillende bestuurslagen laten zich al dan niet gewillig chantageren door dat zootje ongeregeld. Onder het mom van mensenliefde en naastenliefde verkwanselen zij ons land, ons volk, en de hele westerse beschaving. Het wordt tijd dat men die bedriegers aan de kaak stelt en dat de overheid optreedt en dat de gewone burger beseft dat dit geen noodlijdende medemensen zijn maar een bende profiteurs die alle wetten aan hun laars lappen. Oplossing zoals in Australië: allemaal samen op een eiland, zonder contact met hun zgn. supporters en andere louch advocaten, en zonder kans in Nederland aanvaard te worden. Enige mogelijkheid: terugkeer.

  3. wij zijn vreemden in ons eigenland geworden zet de militairen in en terug naar eigen land met al die geluk zoekers vol is vol ben het spuug zat ze moeten die regering hier af zetten

  4. Prima artikel, helemaal mee eens. Maar blijven we alleen blaffen ?

  5. Patrick Gillis

    De superdiverse samenleving is per definitie veel conflictueuzer dan een samenleving waarin ieder dezelfde normen en waarden deelt. We betalen nu de prijs voor de multiculturalistische utopie van de volgelingen van mei ’68.

  6. D. Van Dessel

    Zet de para’s in en verwijder hem manu militari . Zijn Hollanders dan geen baas meer in HUN Holland ?

Trending

%d bloggers liken dit: