[EXCLUSIEF] Rechts Actueel vernam de nationaliteit van de schutter in Brussel

daderbrusselEen erg betrouwbare bron vertelde ons meer details over de schutter die in Brussel erg doelgericht een aantal mensen vermoordde in een joods museum. Een verrassing is het niet…

Het bleef verdacht stil de dag voor de verkiezingen rond de ware identiteit van de schutter. Nochtans zijn er camerabeelden en getuigen genoeg voorhanden die ons kunnen vertellen hoe de schutter er uit ziet. Maar zoals verwacht kregen we dat één dag voor de verkiezingen niet te horen. De dag van de verkiezingen zélf werden de beelden pas vrijgegeven vlak voor het sluiten van de stembureaus. We kregen alsnog géén gezichtsbeschrijving, géén huidskleur en enkel maar een erg gedetailleerde beschrijving over wat de man droeg… alsof hij die kledij een aantal dagen zou dragen. En uiteraard was daar een ‘goede’ reden voor.

De verkiezingen mochten niet beïnvloed geraken door deze schietpartij. Stel u voor zeg! Maar wat we dus vermoedden blijkt dus nu bewaarheid te worden: de schutter is van vreemde afkomst. Onze bron is een Midden-Oosten- en Afrika-kenner en wist onder andere achter getuigenissen te komen van aanwezigen die de schutter gezien hebben. Daaruit blijkt dat de dader een “Midden-Oosters of Noord-Afrikaans” uiterlijk zou hebben.

Getuigenissen zijn soms vaag, maar onze man weet ons te vertellen dat er nu officieel gezocht wordt naar een “Fransman van Algerijnse afkomst”. Of hij lid zou zijn van de Hezbollah is nog onduidelijk, maar die piste wordt bewandeld. Deze sjiitische groepering huisvest moslims met een wel erg anti-Westers gedachtengoed. Met andere woorden, de dader pleegde deze daad doelbewust, als zijnde moslim, tegen de joodse slachtoffers.

Emmanuel and Miriam Riva, beiden doodgeschoten, waren werkzaam in de diplomatie en de inlichtingendienst van Israël. De dader zou ook zijn daden gefilmd hebben en daarmee een andere Algerijnse terrorist willen kopiëren, maar deze hypothese die we lezen bij ‘onze’ media is nog niet bevestigd. Onze bron weet echter wél te vertellen dat een tweede aanslag op de planning staat. De inlichtingendiensten beschikken over informatie die dat zouden aantonen. Ongetwijfeld zal de waakzaamheid rond de verschillende joodse instellingen in ons land daardoor verhoogd worden.

Maar goed, op de verkiezingsdag werden de registers (voorzichtig) opengetrokken door een aantal media. Zo zou extreem-rechts aan de basis liggen van deze aanslag en zijn het mensen als een Laurent Louis en de komiek Dieudonné die verantwoordelijk zijn voor dit soort geweld tegen joden. Het is hemeltergend hoe steeds weer de politieke kaart wordt getrokken om rechtse mensen met de vinger te wijzen. Maar goed, het was dus weeral een moslim die achter deze daden zit en dat mag en moet gezegd worden. Geen geïsoleerd geval dus van razernij, maar een bewuste aanslag tegen een geviseerde vijand.

Men zegge het voort!

15 comments

 1. De quenelle wat wegwuiven als een “systeemgebaar” is wel erg kort door de bocht. We weten dat dat niet waar is. Het is een gebaar dat verwijst naar de Hitlergroet waarmee Dieudonné vooral de status van de Joden in Europa op een wansmakelijke manier hekelt. En de Hitlergroet mogen ze niet maken dus doen ze maar een surrogaat. Ze vinden dat ook al erg dat ze de originele Hitlergroet niet mogen maken.
  Joden hebben geen lange tenen. Maak maar eens een Mozes-cartoon…Geen Jood komt de straat op. Maar lachen met de verbrandingsovens is iets anders dan lachen met een profeet of godheid. Ik hoop dat u dat verschil kent. Moesten Europese Joden wat lachen met dode Palestijnen dat staat Europa op zijn kop. Vrije meningsuiting ….Vinden jullie openlijke Vlamingenhaat ook vrije meningsuiting ?
  Dat de FN zich zo laat misleiden door die Dieudonné is ook maar zielig en dom.
  Nu, de Joden zullen vertrekken uit dit Europa. Dan blijft Europa achter met Dieudonné. Veel geluk ermee.
  Stel je voor dat op de vooravond van de Belgische verkiezingen (niet toevallig hoor) er een blanke man koelbloedig het vuur opent in een islamitisch centrum en zeker drie mohammedanen doodt. Wat denk je dat er dan zou gebeurd zijn ? Net dezelfde reacties als nu ? Een schietpartijtje en iets later een aanslag ? Geen persoonsbeschrijving van de dader enkel een troebel filmpje ? De kranten vol belachelijke hypotheses dat de slachtoffers spionnen zijn ? Blogs met False Flag hypothese ? Discussies of de aanslag wel een racistisch motief had ?
  Joden bevoordeeld ? Toch niet in de Vlaamse en Nederlandse media.
  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2014/1/Drie-vragen-over-de-quenelle-van-omstreden-Franse-komiek-Dieudonne-1440796W/
  http://martienpennings.wordpress.com/2014/05/30/dieudonne-en-het-antisemitisme-van-het-front-national/

  NVDR: De ‘quenelle’ was van bij de aanvang GEEN omgekeerde ‘Hitlergroet’, was zo niet bedoeld, en is héél lang gebracht zonder dat ook maar iemand daar een ‘Hitlergroet’ in zag. Het is een bijzonder vulgair gebaar, dat verwijst naar pakweg wat een dierenarts doet in de aars van een rund: de betekenis ervan is ‘we worden door het systeem genaaid op een enorme manier’, of ook het omgekeerde: ‘we naaien zelf het systeem met heel onze arm’. Vulgariteit is geen nazisme, vulgariteit is geen Jodenhaat, vulgariteit is vulgariteit.
  De essentie van vrije meningsuiting is dat ze ook bestaat voor kwetsende, verontrustende, shoquerende meningen. Een christen moet dus dulden dat veelvuldig gelachen wordt met Jezus, een Vlaamsgezinde moet dulden dat er gelachen wordt met zijn nationale symbolen en moet de Vlamingenhaat van het FDF dulden, en een Jood moet dulden dat er gelachen wordt met de historische misdaden tegen de Joden: dat is vrije meningsuiting, en dat moet beschermd worden, zeker in een humoristische context.
  De ontoereikende berichtgeving over de aanslag op de Joden in Brussel is door ons op deze site duidelijk aangeklaagd.

 2. Toch wel een hypocriete opinie. Jullie zijn dus enkel bezorgd om de goede naam van extreem-rechts ? Wie zijn dat ? De N-SA ? VB ? Louis Laurent ? Voorpost ?
  Laat me het weten.
  Wanneer men de ene maal de quenelle Jodenhaters verdedigd en de andere maal verontwaardigd is wanneer zulke Jodenhaat resulteert in een laffe aanslag dan ben je wel lichtelijk schizofreen. Maar goed, wanneer de dader een mohammedaan is, dan is voor jullie de hemel alweer opgeklaard, gaat de Germaans-nationalistische strijd tegen Israël en Joden, gecamoufleerd als “anti-zionisme” gedreven verder… en kan men weer de quenelle van Arabische racisten en hun extreem-rechtse Palestina-vrienden als vrije-meningsuiting verdedigen.

  NVDR: Nou, hier wordt alles toch weer stevig door elkaar gedraaid… De ‘quenelle’ is een anti-systeemgebaar, uitgevonden door een komiek, om de draak te steken met de machthebbers in het algemeen; dat lijkt ons met de beste wil van de wereld geen ‘Jodenhaat’. De komiek in kwestie steekt de draak met een heleboel mensen, waaronder ook Joden, dat klopt; wellicht omdat, zoals ook Vlaamse komieken al ondervonden hebben, sommige Joden dezer dagen véél te lange teentjes hebben als het over humor gaat. Wat vreemd is, als je de Joodse traditie van spottende humor kent… Met een ‘strijd tegen Joden en Israël’ zijn wij niet bezig; Kritiek op beleidsdaden van de regering van of de staat Israël is overigens nog iets heel anders dan Jodenhaat. Het is niet omdat wij Barack Obama een onbekwame linkse kwast vinden dat wij ‘Amerikahaters’ zijn. Het Arabische racisme wordt hier consequent aangeklaagd en veroordeeld, of dat nu tegen Europeanen of Joden gericht is. En wat Palestina betreft zijn de meningen in onze redactie érg verdeeld, gaande van ‘bombardeer die vuile moslimterroristen plat’ tot ‘geef die arme schaapjes onafhankelijkheid’. Dat heet vrije meningsuiting, en wij houden er hier nogal aan vast.

 3. Dat kon men toch gemakkelijk raden, het zou me verbaasd hebben indien het NIET zo zou geweest zijn…..

 4. Het is niet meer dan normaal dat, wanneer men Europa laat vollopen met Islamieten, al of niet Noord Afrikaans, dat die hier hun gekende taktieken van aanslagen en geweld, eerst tegen Joden, maar nadien natuurlijk ook tegen christenhonden, zullen importeren en uitvoeren. Iedereen die enige realiteitszin heeft, zou dit moeten zien en realiseren. Spijtig genoeg is realiteitszin niet het sterkste punt van onze progressieve medemensen. Die leven in een schijnwereld. De beste definitie die ik ooit van psychiatrische ziekten gelezen heb is: een steeds voortschrijden verlies van contact met de realiteit. Zou progressisme dan een vorm van krankzinnigheid zijn? ‘t Is maar een vraag…

  1. Wees maar gerust het stopt helaas nooit tenzij rechts of nog beter Gert Wielders het haalt

   1. graag iets meer respect voor geert wilders om te beginnen spreek zijn naam goed uit !!!!!

    1. Zegt de persoon die zijn naam zonder hoofdletters schrijft …

 5. Ik noem dat eerder een samenzwering van Politiek, Politie, Gerecht en uitvoerder de MEDIA tegen het Vlaams zijn.

 6. Westers (blank) extreem rechts kent maar een bloedige aanslag sedert WOII: die van Andersen Behring Breivik, hoewel hij een zgn Templar Knights was die onbekend is in de rechtse wereld.

  Ik werk nu toch aan een intelligente, vreedzame en doordachte extreem rechtse oplossing van het vreemdelingen probleem en presenteer het binnen enkele maanden.

  In biologische zin is extreem rechts heel gezond voor alle inheemse volkeren in Europa en dat vind ik zo fascinerend om te onderzoeken, zie evt mijn PV RE schaal in boek koran verbieden of herschrijven.

  Ik vind het toch fout dat men iedereen die de belangen van de inheemse Europeanen (zgn ‘blanken’) wil verdedigen van rechts extremisme beschuldigt en hen zwart maakt. Logischerwijs moeten er Nederlanders wonen in Nederland, en een ‘blanke’ Hollandse vrouw die mij zegt van ‘ik ben in het buitenland’, midden in een speelveldje vol turken en somaliers, maakt mij duidelijk dat zij het slachtoffer is van een soort genocide. (gebeurde nog een week geleden in Delft, achterin winkelcentrum de Hoven, speeldveldje).

  dewanand
  delft

  1. Opvallend de toon die u hier aanslaat. Zoveel anders als op Frontaalnaakt.nl… en andere slinkse media.

 7. Het mocht niet geweten zijn wie dit gedaan had maar we wisten het,
  we wisten het dat het weer een moslim was … Dank je wel Rechts Actueel !

Comments are closed.