De sp.a die allochtonen op de lijsten plaatst is geen nieuws, ook hun voorliefde daarenboven voor islamitische kandidaten is het vermelden niet waard, maar dat ze affiches zouden gaan plakken voor meer islamisering, dat is nieuw. Althans, dat is toch de schijn die gewekt wordt met de affiches op onderstaande afbeelding. Op de posters staat de boodschap: “Voor meer islamisering, stem sp.a”. Op de achtergrond staat een moskee en onderaan een logo van de kaviaarsoscialisten.

Maar wie beter kijkt, ziet nog een ander symbool op de affiches staan. Meteen wordt daarmee duidelijk wie er mogelijk iets te maken zou kunnen hebben met deze actie. Nep-affiches of niet, de boodschap is duidelijk: wil je meer islamisering, meer moskeeën en meer hoofddoeken in openbare plaatsen: stem voor de sossen! Voor een beter en een Vlaamser Vlaanderen: stem Vlaams op 25 mei!

spaisl2

spaisl

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Vreemde affiches opgedoken: “Voor meer islamisering: stem sp.a””

  1. Wim De Winter

    Wat ik fascinerend vind is dat de Duitse cultuurfilosoof 80 jaar geleden reeds voorspelde dat het socialisme gebruik ging maken van de massa-immigratie om naar de macht te grijpen. Of in zijn eigen woorden: het samengaan van ‘klassenstrijd’ en ‘rassenstrijd’.

Trending

%d bloggers liken dit: