Het Vlaams Belang in Antwerpen pakte gisteren uit met een stripverhaal van acht pagina’s. Pieter Paul Rubens en Teun Koekeloer komen letterlijk van hun sokkel en doen een wandeling door de Koekenstad. Hierbij worden op ludieke wijze een aantal maatschappelijk problemen aangekaart. Beelden zeggen meer dan woorden en daarom speciaal voor u de ganse strip op Rechts Actueel (klik op de afbeeldingen voor de grote versie):

Stripfolder Antwerpen

Stripfolder Antwerpen2

Stripfolder Antwerpen3

Stripfolder Antwerpen4

Stripfolder Antwerpen5

Stripfolder Antwerpen6

Stripfolder Antwerpen7

Stripfolder Antwerpen8

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[IN BEELD] De belevenissen van PP Rubens & Teun Koekeloer”

  1. GRAPPIGE voorstelling van iets wat eigenlijk in-triest is , de teloorgang van EigenVolks Antwerpen wegens een diarree aan ONGEFILTERDE immigratie, die niet het kaf van het koren scheidt, zoals Australie, Canada en andere BESCHAAFDE landen dat WEL doen ! Kennelijk reageert Youssouf Leblanc van het volkomen overgesubsidiëerd met politiek benoemden volgepropt C.I.R.C. (Centrum voor Inquisitie, Repressie & Censuur) die zich de onbestaande Vierde Macht wanen er al op, op hun webstek.

Trending

%d