Golden Dawn party in athensHerinner u de hoogdagen van het Vlaams Blok. Niet enkel het oerdegelijk programma bracht de partij veel stemmen op, maar ook de haat vanwege het regime tegen Karel Dillen en de zijnen zorgde voor zelden eerder geziene verkiezingsoverwinningen. Je zou denken dat uit deze verkeerde tactiek lessen geleerd worden, maar niets is minder waar.

Gaan we het hebben over de N-VA die nu door de regimepartijen aangepakt wordt of over het Vlaams Belang dat nog steeds last ondervindt van ondemocratische haatcampagnes? Neen, we schuiven 2500 km op richting het Zuiden, waar in Griekenland alle kanonnen gericht staan op de Gouden Dageraad. Gisteren vonden er eerste rondes plaats voor de gemeenteraadsverkiezingen. In Athene behaalde de kandidaat voor de Gouden Dageraad 16% van de stemmen en in gans de regio Attica – waar Athene toe behoort – bekoorden ze 11% van de Griekse kiezers, wat neerkomt op 450.000 stemmen.

Van links over rechts vielen ze van hun stoel door deze resultaten. “Onbegrijpelijk” luidde het bij de politiek-correcte Grieken. Nochtans waren deze sterke resultaten vrij voorspelbaar. Niemand zal ontkennen dat de campagnetechnieken van de Gouden Dageraad onconventioneel van aard zijn en dat we het in Vlaanderen niet gewoon zijn dat campagneploegen van partijen de markt over trekken met de bedoeling illegale marktkramers die geen belastingen betalen van de markt te gooien. Maar Vlaanderen is Griekenland niet en omgekeerd en dat de mensen tegen illegalen zijn, wanneer ze zelf in de financiële problemen komen door die – net iets teveel -illegalen, is dan ook erg begrijpelijk.

Ondertussen werden leden en parlementairen van de Gouden Dageraad in de gevangenis gestoken, werd de partijfinanciering afgenomen, worden ze te pas en te onpas beschuldigd als zijnde een criminele organisatie en blijven ze bestempeld worden als neo-nazipartij. Technieken die we onderhand ook al gezien hebben in Vlaanderen met het Vlaams Blok destijds. Wel opletten: het Vlaams Blok en de Gouden Dageraad zijn beiden verschillende partijen, met andere programma’s en (campagne)methoden. Een vergelijk valt enkel te trekken wanneer je het ‘Eigen Volk Eerst’-verhaal zou bovenhalen. Neen, de Gouden Dageraad zit in een opwaartse spiraal en zeker nadat twee leden van hen werden doodgeschoten als wraak voor de moord op een linkse haatrapper.

De moord op de twee militanten blijft bij de Grieken vragen oproepen aangezien de dader(s) nooit gevonden zijn: was het een afrekening van links, of toch een job uitgevoerd in opdracht van de overheid? Wij vinden het niet uit, maar daar gaat het in Griekenland wel om. De Gouden Dageraad wordt verguisd en bespuwd door die mensen die zélf verantwoordelijk zijn voor de zware crisis die er ten Griekse lande plaatsvindt. Dat pikken grote delen van de bevolking niet en dus stemmen ze massaal voor deze paria’s. Vandaar dat we begonnen met de herinnering aan het Vlaams Blok: een partij die wordt gedemoniseerd door het regime, zal steeds kunnen rekenen op een grote achterban bij de bevolking. Dat deze regimeslaven geen lessen willen leren uit het verleden is niet het probleem van de Gouden dageraad, integendeel, ze varen er wel bij!

Afwachten nu wat de Europese verkiezingen met zich meebrengen in Griekenland, want het Hooggerechtshof besliste eerder deze maand dat de Gouden Dageraad mag deelnemen aan deze belangrijke verkiezingen… De angst zit er goed in en stiekem vinden we dat leuk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Gouden Dageraad scheert hoge toppen in Griekenland”

 1. Begin van een Platina Dageraad over gans Europa ,????

 2. Alexander (from Flanders)

  Hier is een link naar een Engelse webstek van de Gouden Dageraad.

  http://xaameriki.wordpress.com

 3. Misschien heeft het succes van Gouden dageraad ook te maken met het feit dat de parlementsleden van die partij 80 % van hun wedde (zouden) afstaan om arme Grieken te helpen ??? Heb ik ooit ergens gelezen, maar weet niet of dit echt waar is, kan “React” voor opheldering zorgen ???

 4. Overal dezelfde “democratische” taktiek. Wat niet op een democratische manier verslagen kan worden moet worden vervloekt, uitgestoten, opgesloten in een cordon (al of niet sanitair) en in het ultieme geval wordt zelfs moord niet geschuwd. Dat zijn diezelfde oikofobe krachten die de invasie van Europa door Islamieten en Afrikanen mee organiseren. Rechtstreeks of onrechtstreeks door een niet bestaand asielbeleid. Ze willen onze cultuur, onze beschaving, onze eigen volkeren en alles wat aan ons verleden herinnert vernietigen. Dat is links in Europa. Ze realiseren zich echter niet dat, eens de islamieten hier heer en meester zijn en hen niet meer nodig hebben, zij evengoed het slachtoffer zullen worden. Als de situatie niet zo triest was, was enig leedvermaak hier wel op zijn plaats.

 5. Heel mooie tekst, erg informatief. Als hindoeistisch getinte (goudbruine) wetenschapper begin ik het langzaamaan beter te begrijpen. Het grotere complot tegen de ínheemse ‘blanke’ bevolking van Europa, geregisseerd door de buitenlandse maffia die hier na WOII dus met grot geweld de macht overnam en alles plunderde en verkrachtte. De geschiedenis herhaalt zich steeds.

  Check maar het racisme na van de uitheemse politieke partijen in Nederland, men moet de rassenhaat vanuit de zijde van de uitheemsen, niet-westerse allochtonen en hen nazaten maar beter gaan documenteren en in de media pleuren. Nu bekijk ik het zuiver biologisch en de resultaten zijn verbluffend. Ik zal later op de dag een stelling hier poneren uit de analyse van afgelopen weken, mbt de massa invasie van uitheemse volkeren, die duidelijk Trojaanse paarden hier zijn en dit ook zo proclameren, o.a. in zgn heilige boeken, als de vijanden van de inheemse bevolking van de vele Europese landen.

Trending

%d bloggers liken dit: