vpmt17Aan het oud gemeentehuis van Ninove hingen naar aanleiding van een tentoonstelling een aantal vreemde vlaggen. Voorpost was hier niet mee opgezet en verving eigenhandig de buitenlandse vlaggen door Vlaamse leeuwenvlaggen. Een vreemde vlag aan een gemeentehuis is op zich geen probleem, zelfs niet aan een voormalig gemeentehuis of een gewoon huis in de straat. Het is gebruikelijk om de vlag van het land van een hooggeplaatste bezoeker aan de mast te hangen, bij wijze van verwelkoming. Maar deze keer was er een andere reden.

In het oud-gemeentehuis vond namelijk een tentoonstelling plaats rond het thema ’50 jaar immigratie’. Om die reden hing er een spandoek aan het balkon met de totaal misplaatste en duidelijk verkeerd begrepen term ‘erfgoeddag’, vergezeld met een Turkse en Marokkaanse vlag. Nick Van Mieghem trok met zijn mannen van Voorpost naar het gebouw, betrad het balkon en verwijderde vervolgens de twee vlaggen en het spandoek. In de plaats werden Vlaamse leeuwenvlaggen bevestigd en een nieuw spandoek met de niet mis te verstane boodschap: ‘Stop multiculturele waanzin!’

Rechts Actueel brengt u niet enkel op de hoogte van deze actie, maar staat er ook pal achter. Als er één ding is dat onze maatschappij de afgelopen decennia in de miserie heeft gestort, dan is het wel de poging om de utopie van een multiculturele maatschappij door de strot te duwen. Niet enkel in Vlaanderen trouwens, maar in heel Europa. We zijn dan ook Voorpost erg dankbaar dat het deze actie gevoerd heeft. En die vieringen naar aanleiding van 50 jaar immigratie zijn inderdaad een blamage voor de zittende gemeentebesturen die er zich mee bezig houden. Er valt niets te vieren, integendeel!

vpmt1

vpmt2

vpmt9

vpmt4

vpmt3

vpmt7

vpmt8

vpmt6

vpmt5

vpmt16

vpmt12

vpmt14

vpmt13

vpmt11

vpmt15

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Geslaagde Voorpost-actie tegen ’50 jaar immigratie’ in Ninove”

 1. Zeer moedige actie van Voorpost, t.o. kruiperige houding van burgemeester en schepenen.
  Resultaat: massa stemmen voor Guy D’Haeseleer.( Forza -VB). Eigen schuld, dikke bult.
  Stem a.u.b. petitie ‘geen moskee in Ninove’. als het van gemeentebestuur afhangt, komt moskee tegen de zin van de meeste Ninovieters. Juist : stop die waanzin, stop met het door onze strot te willen drammen van die multikul.

 2. Erhangen toch ook, geen Vlaamse vaandels in Marocco of in Turkije, AWEL DAN ! Trouwens Vlaanderen Vrijstaat wordt ONS land !

 3. Poco’s vieren dit ten onrechte want er hoort eerder een HERDENKING van deze ramp van deze multiflauwekulturele tsunami.

 4. Goed zo Voorpost !!!!!!!!Teveel propaganda voor de Islam engéén kansen op de waarheid
  van ons VLAMINGEN. Wanneer Stopt deze waanzin??????Liliane Cottenie Brugge

 5. Jean Marie TYTECA

  De dag dat Marokko en Turkije hun misdadige onderdanen terugneemt, de cijfers zal geven over de echte kinderen die vanuit België kindergeld ontvangen, de onroerende goederen van de leefloners en bezetters van sociale woningen en hun landgenoten bekend maken en zal oproepen om de waarden, normen en wetten van hun gastland te aanvaarden zou dit een stap in de goede richting zijn. Sinds vijftig jaar zijn wij voor dezen een wingewest en weigeren ze als teken uit onze pels te kruipen. Proficiat Voorpost.

Trending

%d bloggers liken dit: