lega nord europese vlag verscheurenHet boek ‘nuttige toepassingen van de Europese vlag’ wordt druk verder geschreven. Nadat de Hongaarse nationalisten van JOBBIK eerder al getoond hadden dat je een Europese vlag prima kan laten vliegen door ze uit een raam naar buiten te gooien, heeft de Italiaanse nationalist Buonanno van de Lega Nord nu een nieuwe nuttige toepassing gevonden: je kan ze ook verscheuren en er je neus mee snuiten!

Helaas werd de mogelijkheid om het filmpje te delen uitgeschakeld, dus u moet het met de link doen:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Lega Nord verscheurt EU-vlag en snuit er neus mee”

 1. jazeker, HOUZEE: de europese vlag is een complot tegen inheems Europa:
  bewijzen?

  Vijanden van europa beroofden de inheemse europeanen van alles dat zij over hadden sinds 30 april 1945 en nu hebben zij hen in een Eurocrisis gestort. Vreemd is dat de totale boekhoudkundige schulden balans van de Europese banken gelijk is aan het netto saldo dat op de buitenlandse rekeningen staat van de rovers in de belasting paradijzen (zie citaat onder, met bron). Economen en register accountants constateerden dit jaren geleden, en vonden het heel verdacht.

  die europese vlag is niet eens in Europa gefabriceerd dus logisch dat je het liever kan vertrappen of je neus ermee snuiten zoals hier gedemonstreerd wordt.

  Een Europa zonder originele, inheemse, raszuivere, goed gevoede en trotse Europeanen is verdoemd.

  dewanand

  ps 1
  Ref hoe rijk zijn de elitaire boeven in de Europese Unie? Kijk hier zijn uw Euro’s he die verdwenen vlak voor het begin van de Eurocrisis: geld kan niet vliegen naar een andere planeet, dus jou biljoenen zoek geraakte euro’s zijn nog op aarde.

  uit het economie nieuws:

  Rijken hebben biljoenen zwart geld
  zondag 22 jul 2012, 14:48 (Update: 22-07-12, 15:33)

  Een wereldwijde elite van uitzonderlijk rijke mensen had aan het einde van 2010 zeker 21 biljoen dollar (ruim 17 biljoen euro) ondergebracht in belastingparadijzen. Dat blijkt volgens de BBC uit een studie van James Henry, voormalig hoofdeconoom van het consultancybureau McKinsey.

  Het bedrag is gelijk aan de economieën van de Verenigde Staten en Japan samen.

  Henry zegt dat hij met zijn berekeningen nog aan de voorzichtige kant zit. Mogelijk gaat het om 32 biljoen dollar (26 biljoen euro).

  De Britse econoom constateert dat er in feite genoeg geld is om de grootste problemen in de wereld op te lossen.

  http://nos.nl/artikel/397723-rijken-hebben-biljoenen-zwart-geld.html

  ps 2
  De gulden is met opzet ondergewaardeerd toen men de Euro als valuta invoerde, en Nederland werd beroofd zo van ettelijke miljarden guldens, geheel legaal, en het roofdocument werd ondertekend door de Hoge Nederlandse politici van destijds (toen euro giraal ingevoerd werd, en later chartaal in 2003).
  Dus elke trotse Nederlander zou de Europese vlag moeten vertrappen en verachten hierom.

 2. Waarom bestaan er nog geen rollen toiletpapier die zo bedrukt zijn ?

Trending

%d