deguchtWat gebeurt er als er eindelijk eens een journalist écht kritische vragen stelt aan Europees Commissaris De Gucht? De Gucht poneert aanvankelijk dat een nieuw akkoord van de EU ‘honderdduizenden banen’ gaat scheppen, en verwijst daarbij naar een ‘studie’, maar blijkt dan gewoon uit zijn nek te kletsen als de journalist hem confronteert met de cijfers van die studie. Een pijnlijke afgang – die door de Vlamingen binnen veertien dagen zal beloond worden met nog steeds tienduizenden stemmen voor die andere blauwe hansworst, Verhofstadt. Een volk heeft de leiders die het verdient.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Karel De Gucht pijnlijk onderuit bij kritische vragen”

  1. Amaai dat zal de Loge niet graag zien….

Trending

%d bloggers liken dit: