golden-dawnHet ziet ernaar uit dat de rechterzijde in het Europese parlement opnieuw versterkt zal worden, dit keer vanuit Griekenland.  De rechts-nationalistische Gouden Dageraad kreeg zopas van het Griekse hooggerechtshof groen licht om deel te nemen aan de verkiezingen.  Alle partijen moeten die procedure doorlopen en normaal gezien is het een formaliteit, maar dit keer werd er toch met spanning naar uitgekeken, omdat zes kopstukken van Gouden Dageraad – waaronder de leider Nikos Michaloliakos – opgesloten zitten.  Zes democratisch verkozen parlementsleden worden nu al maanden zonder vorm van proces vastgehouden.  Zij worden beschuldigd van o.a. betrokkenheid bij de moord op de extreem-linkse rapper Pavlos Fyssas, die zichzelf de bijnaam ‘Killah’ gaf en betrokken was bij aanvallen op Gouden Dageraad.

Gouden Dageraad had zelfs een ‘zusterpartij’ opgericht, Helleense dageraad, om eventueel een alternatief klaar te hebben mocht GD niet mogen deelnemen.  Maar dat zal dus niet nodig zijn.  Opiniepeilingen geven GD momenteel 7%, wat haar intrede in het Europese parlement vrijwel zeker maakt.  Als ook het Hongaarse rechts-nationale Jobbik opnieuw goed scoort, en ook de Duitse rechts-nationale NPD zijn opwachting maakt, dan zullen de Griekse nationalisten zich alleszins niet eenzaam voelen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Gouden Dageraad mag deelnemen aan Europese verkiezingen”

 1. Een Platina Dageraad zal over Europa stralen !

 2. hallo Kameraden,

  Wat is een Nederland zonder oernederlanders?
  En wat is een Europa zonder echte, originele Inheemse Europeanen?

  Gedurende de afgelopen maanden ben ik meer gaan nadenken over het biologische aspect van de hele multiraciale samenleving en door erover verder te theoretiseren ben ik tot verrassende inzichten gekomen, die ik spoedig zal publiceren.

  Zie onder een beschouwing van dhr JJ vd Gulik over het bestaansrecht van de Arabisch Europese Liga in een werk dat op het kritisch podium dewanand integraal is gepubliceerd. Ook het standpunt van het Europese hof stemt tot nadenken.

  De Gouden Dageraad vertegenwoordigt op democratische manier minstens 7 procent van haar inheemse volk dus hierom mag men haar de toegang tot het bestuur van de natie niet ontzeggen. Ik ben van plan om al deze inheemse Europese partijen toch van advies te voorzien en om mijn eigen slimmere en goedkopere oplossingen te presenteren voor de hele zieke, mislukte Multikukeluku. Zelf ben ik hindoestaans, goudbruin kleurtje dus ik begrijp wel beter hoe mislukt de multikul is en de door mij ontwikkelde oplossingen moet het maatschappelijk middenveld toch beter gaan onderzoeken. Diverse gelovige hindoevrouwen ondersteunden mijn onderzoek en hebben min of meer dezelfde visies als mij mbt het beschermen van de inheemse Europeanen en Hollanders.

  Geen enkele multiraciale samenleving is geslaagd, misschien is Singapore een uitzondering. De wetenschappers moeten nu het fiat krijgen van de politiek om dit beter te onderzoeken.

  Elke volksorganisatie in Europa heeft democatisch bestaansrecht omdat het inheemse volk de oerkracht is in dit hele continent en geen enkele staat heeft het recht om hen te onderdrukken of uit te buiten.

  dewanand

  Ref, onderstaand werk is op de site, dus even googlen naar de offercode ‘wart0222’.

  WEBpublication BOOK WART0222 / EPAGE 86 of 103
  Moord op de vrijheid van het oervolk
  Was het verbod van de NVP/CP’86 terecht en heeft de AEL bestaansrecht?
  14. Over het bestaansrecht van de AEL – Inleiding

  Offeraar (auteur) Mr. drs. J.J. v.d. Gulik
  Offercode wart0222
  Offerdatum vrijdag 9 november 2007

  1. Rob Verreycken

   Inzake Singapore toch even opmerken: ik ben er geweest en had het geluk te kunnen spreken met hoge ambtenaren, ministers en gewone burgers. Uiteraard ben ik daarom geen kenner, maar een paar zaken vielen toch op: Singapore kan de schijnbare rust en harmonie tussen de etnische groepen (met zowat 80% Chinees, 15% Maleisisch en 5% blank dacht ik) enkel handhaven door de vrije meningsuiting scherp aan banden te leggen en een hard repressie-apparaat in te zetten om dat te handhaven. Dat gebeurt door de etnische oorsprong van burgers te erkennen en te aanvaarden: de etnische achtergrond van elke Singaporees staat op zijn identiteitskaart, en daaraan zijn harde regels gekoppeld. In een sociaal woonblok bv. ligt de grens op maximum 80% Chinees; de 81e% heeft pech en komt er niet in. Tenslotte is Singapore een harde meritocratie: wie werkt is OK, wie niet werkt heeft pech. Om maar te zeggen: ik zeg niet dat u dat doet, maar als links met Singapore afkomt als ‘voorbeeld’ van een ‘geslaagde multiculturele samenleving’ is dat toch erg twijfelachtig… En alleszins zullen linksen wel de laatsten zijn om Singapore tof te vinden.

Trending

%d