npd linke terror leipzigOmdat de kiesdrempel in Duitsland is weggevallen maakt de rechts-nationalistische partij NPD misschien een kans om verkozenen naar het Europees parlement te sturen.  In een democratisch land verlopen kiescampagnes geweldloos, in Duitsland zorgt dit ervoor dat een golf van geweld wordt losgelaten op de NPD-kandidaten.  Overal worden NPD-bijeenkomsten verstoord, aangevallen of verboden;  militant zijn voor de NPD vraagt een onwaarschijnlijke moed.

enrico_boehm_wk1_kleinIn de stad Leipzig werd een kandidaat al 14 keer slachtoffer van aanvallen op zijn woning met brandbommen, stenen, verf en teerprojectielen.  Nog in Leipzig werd zopas de wagen van NPD-kandidaat Enrico Böhm in brand gestoken.  Het voertuig werd onherstelbaar beschadigd, net als een Mazda van een andere burger die ernaast gepareerd stond.  Griezelig detail:  Omdat de woning van Böhm al herhaaldelijk aangevallen werd, parkeerde hij de 14 jaar oude Audi met opzet op twee straten van zijn woning.  Maar dat kon de linkse terroristen dus niet stoppen: blijkbaar hebben ze hem ook een tijdlang gevolgd om te weten waar hij zijn auto parkeerde…

In Duitsland heerst een anti-NPD-klimaat dat deze aanslagen vergoelijkt.  Van gerecht, laat staan van de media komt er geen veroordeling.  In een blad als bild.de wordt lachend gezegd ‘dat hij nu zijn campagne te voet kan voeren’.    

aanslag audi enrico bohm leipzig 9 mei 2014 1

aanslag audi enrico bohm leipzig 9 mei 2014 2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Golf van aanslagen tegen NPD in Duitsland”

  1. De vermeende “verdraagzaamheid” van politiek-correcten en hun idee oever hoe ver de door hen aanbeden “diversiteit” ook in opinies zou mogen gelden, is wel ERG selectief !

  2. Luidens JF krijgt ook AfD regelmatig links gespuis over de vloer … In Duitsland is er net als heir een linkse stroming die geen andere meningen verdragen kan maar in tegenstelling tot hier wel nog sterk is en bereid om over te gaan tot geweld.

  3. Het links crapuul schuwt ook geen geweld in Antwerpen ,enkel ,alleen bij nacht en ontij ,een confrontatie durven ze niet aan ,s’nachts vernielingen aanrichten wél !,gemakkelijk want er is niemand van het linkse profitariaat die werkt !!

Trending

%d bloggers liken dit: