Zwarte racisten winnen verkiezingen Zuid-Afrika

julius_malemaDe laatste stemmen moeten nog geteld worden, maar het resultaat van de parlementsverkiezingen in Zuid-Afrika wordt stilaan duidelijk.  De resultaten zijn bijzonder verontrustend en onheilspellend, en geven aan dat Zuid-Afrika verder zal afglijden in de ANC-chaos van moord, verkrachting en armoede – zoals al 20 jaar bezig is, sinds de blanken de macht uit handen gaven ten gunste van de ‘multiculturaliteit’.

Blanke linkse waarnemers hadden gehoopt dat het linkse ANC zou afgestraft worden voor zijn slechte beleid van de voorbije jaren, waarbij onkunde en corruptie hoogtij vierden, gesymboliseerd door de onbekwame Zuma die miljoenen uitgaf voor een protserig paleis.  Maar de zwarte bevolking van Zuid-Afrika stemt gewoon etnisch, en dus behaalde het ANC opnieuw een klinkende overwinning met een absolute meerderheid van meer dan 60%, naar goede Afrikaanse gewoonte geholpen met links en rechts wat fraude.  Er is dus geen enkele politieke stimulans om het beter te doen.

Wel integendeel: de verkiezingen werden een grote zege voor de zwarte racist Julius Malema, die uit het ANC werd gezet vanwege zijn linkse extremisme.  Die werd o.a. veroordeeld wegens het zingen van het lied ‘Kill the Boer’, een oproep om blanken te vermoorden.  Hij richtte de EFF op, de ‘economic freedom fighters’, die vanuit het niets meer dan een miljoen stemmen haalde en de derde partij van het land wordt.  Daarmee wordt het ANC stevig op links onder druk gezet om over te gaan tot onteigeningen naar Zimbabwaans model, een rampscenario voor de blanken dat op termijn de hele Zuid-Afrikaanse voedselbevoorrading bedreigt.

De grootste uitdager van het ANC is de DA, de Democratische Alliantie, en die doet het met 22% inderdaad niet slecht en beter dan voorheen.  De DA wordt ‘tactisch’ gesteund door vele Afrikaners, om zo het ANC tegen te houden, zeker op de Kaap.  Maar een bedreiging voor het ANC is de DA absoluut niet, en ook de hoop om een tweede provincie in handen te krijgen lijkt vervlogen.  Het ANC maakt immers gebruik van het ‘demografische wapen’: ten tijde van het apartheidsbestuur werd overbevolking strikt onder controle gehouden, maar zwarten die ANC stemmen wordt nu massaal toegelaten zich in sloppenwijken in de dunbevolkte Kaap te vestigen, waardoor het aantal ANC-stemmen toeneemt en de DA geneutraliseerd wordt.

Het Vrijheidsfront+, spreekbuis van de conservatieve Afrikaners, doet het goed met nu al bijna 160.000 stemmen, opnieuw een vooruitgang tegenover de vorige verkiezingen.  Het Vrijheidsfront+ verovert zichzelf aldus opnieuw een vaste plek als dé vertegenwoordiger van de Afrikaners.  Of de partij opnieuw een vice-ministerpost zal opnemen in een ANC-regering moet nog afgewacht worden.  De nieuwe rechts-nationalistische partij Front Nasionaal, opgericht kort voor de verkiezingen, haalt slechts 5000 stemmen en komt dus niet van de grond.

De verkiezingen bevestigen de vrees dat, na het wegvallen van Mandela als kalmerende factor, het zwarte racisme en extremisme toeneemt, waardoor het Zuid-Afrikaanse beleid bovenop de al bestaande racistische praktijken inzake aanwervingen en overheidsbanen nu nog agressiever anti-blank zal worden.  Want net als overal ter wereld is ‘multiculturalisme’ een illusie:  het wordt aanvankelijk gepresenteerd als ‘vreedzaam samenleven’, maar het leidt tot het onderdrukken, intimideren en verjagen van de blanken zodra die in de minderheid zijn gesteld.  Dat is in Zuid-Afrika niet anders dan in de steden van Europa en de VS.

4 comments

 1. Ik kan maar één raad geven aan de blanke landeigenaars en aandeelhouders in de onderscheiden mijnen; verkoop uw eigendom voor het te laat is en vraag het statuut aan van UNO-vluchteling in een Europees land. Zo ontvangt u een inkomen en kunt u met uw kapitaal rustig rentenieren. Of zou dreiging tot vermoord te worden niet voldoende zijn voor de VN.

 2. multiculti samenleving werkt zowieso niet, het is een illusie die tientallen jaren kan duren maar daarna toch als een kaartenhuis in elkaar stort.
  kijk maar in europa de laatste jaren met ……. (vul zelf maar in)
  het kan wel, vreedzaam samenleven maar als bepaalde partijen te veel eisen gaan stellen wat ten koste gaat van de andere partijen (lees: bevolkingsgroepen) dan neemt de onvrede en racisme toe en zal het op een gegeven moment in elkaar storten.

 3. Dankie aan die redactie van Rechts Actueel. Ek kon dit nie veel beter geskryf het nie. Bo-staande verslag is in die kol.
  Ek het sowat 36 ure lank voor die tv-skerm gesit en slegs na die SABC se televisiekommentare geluister. Ek het tot die slotsom gekom dat daar: “Geen beter land in die wêreld is as Suid-Afrika nie; Dat die verkiesing vry en regverdig was; dat daar vrede en harmonie in die hele land is; en dat Mandela die swart Messias van die wêreld was.”
  Wanneer mens egter na die werklikheid kyk, is dit twee verskillende wêrelde waarin ons leef. Tydens die wereldbekervoetbaltoernooi in 2010, het ‘n soortgelyke toneel hom afgespeel. Sepp Blatter het die internasionale joernaliste gewaarsku dat hulle geskors en beboet sal word indien hulle enige negatiewe berigte oor Suid-Afrika sou skryf. Toeriste is ontmoedig om na gevaarlike, of verdagte gebiede in ons land te gaan, en die wereld is wysgemaak dat Suid-Afrika ‘n voorbeeld van rus, vrede, demokrasie en harmonie is.
  Intussen is die leier van die AWB – Eugene TerreBlache – wreed vermoor, en ander vorms van misdaad het gewoon plaasgevind asof niks verander het nie. Die enigste verskil was dat die media en die oorsese toeriste geen teken van misdaad en ongerymdhede mog sien en hoor nie.
  Die afgelope 5 dae is deur dieselfde “buitengewone vreedsaamheid” gekenmerk. Die tyd sal leer dat Suid-Afrika inderdaad nie op 7 Mei ‘n gedaanteverwisseling ten goede ondergaan het nie.

 4. Dit is echt heel erg, multiculturaliteit werkt gewoon niet in zwarte landen, als je het combineert met vrije democratische verkiezingen. De hele onderontwikkelde zwarte massa gaat dan etnisch stemmen (KNIP). Een democratie kan alleen goed functioneren met een vrije pers, en een krachtige intellectuele middenklasse die alles hard en meedogenloos corrigeert en het volk dus kennis bijbrengt. En dit ontbreekt in Zuid Afrika.

  Ook in landen als Suriname, Guyana, Trinidad, Mauritius is het mis gegaan met de zwarten die met blanken en hindoes moeten samenleven. Het biologische aspect van rasverschillen vind ik erg interessant omdat ik al deze rassen en volkeren wel persoonlijk ken en het is iets dat toch waar is.

  Triest is dus dat zwarten zelf kiezen voor stemmen op hen eigen domme zwarte racisten en zwarte fascisten en zo hen eigen ondergang voorbereiden. OOk in India zie je nu deze rampzalige ontwikkeling, in de persoon van Modi Narendra van de BJP.

  Blankenhaat ontkent men overal in de Westerse/blanke wereld en dit is dus de nekslag overal. Zo komen wij geen stap verder en de domme zwarte massa schiet er ook niets mee op.

  dewanand
  hindoeschrijver
  delft
  Kritisch Podium Dewanand

Comments are closed.