pim fortuynAanstaande vrijdag komt de extreemlinkse moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf na amper twaalf jaar vrij. Een vervroegde invrijheidstelling die volgens Simon Fortuyn bij geen enkele moord past, maar al helemaal niet bij een moord die op grote schaal de democratische rechtsorde verstoort. Ook gaf de links-extremist recent nog aan geen te spijt te hebben van zijn daad.

Daarom vindt er op vrijdag 2 mei, de dag dat Van der Graaf op vrije voeten komt, een demonstratie plaats in het centrum van Rotterdam. De route van de protestmars loopt van het Centraal Station naar het Pim Fortuynplein achter het voormalig historisch museum. Organisatie: Smolders/Fortuyn/Leefbaar Rotterdam. Ook Voorpost ondersteunt deze demonstratie van harte.

Datum demo: 2 mei 2014
Duur: 19u30 tot 22u00
Locatie: verzamelen op Stationsplein (CS), Rotterdam

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: