duinrelHet dagelijkse opinieprogramma 1 Op Straat van de Nederlandse radio 1, besloot afgelopen week naar de Haagse wijk Duindorp te gaan. Daar was door de pers de nodige onrust veroorzaakt, omdat ze meenden dat er sprake zou zijn van racisme. Natuurlijk hebben we het hier over racisme van blanken, anders noemt de pers dit namelijk ‘overlast van jongeren’. Een drietal mensen mocht in de radiobus reageren, waaronder de dissidente intellectueel Alfred Vierling.

Introductie van het programma
Den Haag. Minder Marokkanen. Dat is niet alleen wat Wilders wil, maar ook 43% van de bevolking. Dit blijkt uit onderzoek van Maurice de Hond in opdracht van de PVV. Van de 2500 ondervraagden is 65% voor het bevorderen van de terugkeer van niet-westerse allochtonen. Ook wil 48% een immigratiestop. De oude partij ideoloog van de partij van Janmaat , Alfred Vierling is niet verbaasd. Hij stelt dat je niet alle culturen bijelkaar kan stoppen. Daarom woont hij in duindorp. De enige volkswijk in Nederland waar je als Europeaan nog rustig kan wonen. Marianne van den Anker praat met hem over de voor en nadelen van segregatie

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “VIDEO: ‘1 op straat’ over minder Marokkanen en racisme”

  1. D.Van Dessel

    FREE SPEECH !

Trending

%d bloggers liken dit: