doctor bertHet is in feite al oud nieuws. Bertje Anciaux, ex voorzitter van de VU, daarna van Idee, van Spirit en sinds een tijdje lid van de sp.a (voor hoelang nog?), heeft aan de VUB een doctoraat gehaald. Zijn proefschrift strekte er toe aan te tonen dat de ‘zelforganisaties’ voor allochtonen (excuseer Termont) die overal in Vlaanderen met de hulp van en vaak op het initiatief van de overheid zijn ontstaan een zeer nuttige maatschappelijke rol vervullen.

Voor het halen van deze prestigieuze universitaire titel kon hij in feite niet falen. Stel je voor dat hij tot een tegenovergestelde conclusie zou gekomen zijn. Dan zou hij hij hebben moeten stellen dat al dat federale, Vlaamse en gemeentelijke geld dat nu al jaren lang zo gul over die ‘zelforganisaties’ wordt uitgestrooid voor niets zijn uitgegeven… Dat gevaar liep hij echter niet, gezien de inhoud van zijn ‘werk’ perfect in overeenstemming is met de dogma’s die omtrent deze materie door de heersende ideologieën verkondigd worden. Wat onder meer met zich meebracht dat de prof die zich tegen de toekenning van het doctoraat zou hebben verzet onmiddellijk van ketterij  zou zijn verdacht geweest .

Het is dus niet meer dan ‘normaal’ dat ons Bertje op deze stelling is gepromoveerd. Maar toch zijn er nog een aantal onverlaten die zich over een en ander vragen stellen. Bijvoorbeeld hoe het komt dat iemand die jurist is, kan doctoreren bij de faculteit Pedagogische Wetenschappen, die met Rechten niets te maken heeft en dan nog met een promotor die van de faculteit Lichamelijke Opvoeding komt…

Ze durven nog verder gaan door met een pervers glimlachje vast te stellen dat deze promotor, Paul De Knop, die nu Rector van de VUB is, tot 2008 adjunct-kabinetschef was van Vlaams minister van Sport… Bert Anciaux. Vindt u dit niet bizar? Hebben de kwatongen, die het lef hebben deze subversieve bemerkingen rond te strooien, dan nog nooit gehoord van die traditionele leuze van de Britse Orde van de Kousenband: honni soit qui mal y pense?

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Terechte vragen omtrent doctoraat Bertje Anciaux”

  1. Die allochtone en xenofiele “zelforganisaties” worden door de Overheid op schandaleuze wijze positief gediscrimineerd (“positieve actie” in politiek-correct bargoens) Het gaat zelfs ZO VER, schandaleus politiek-correct ver, ver en ver er over , dat de Overheid WEL onder andere een “Minderhedenforum” subsidiëert maar GEEN “Meerderhedenforum” ! Uiteraard pleegt de Overheid hierdoor flagrante en onversneden “discriminatie op basis van (autochtone) origine”, te meer daar het om belastingsgeld gaat dat onweerlegbaar grotendeels door de etnisch numerieke meerderheid, de autochtonen dus, wordt opgehoest ! Op hoeveel andere gebieden wordt het grootste bevolkingssegment, de autochtonen dus, trouwens OOK nog door het autochtonofoob, xenofiel Systeem GEDISCRIMINEERD ??? Of hebt u al ooit eens Belzeikse jurisprudentie gelezen over autochtonofoob racisme/discriminatie, waar autochtone senioren vaak door “jongeren”(ge weet wel) vooral maar niet alleen in ons stedelijk biotoop mee geconfronteerd worden en slachtoffer van zijn ???????? Uw electoraal vonnis vanuit het stemhokje kan op 25 mei de politiek-correcte Tricolore Draak executeren , NU OF NOOIT !

Trending

%d