Duizenden aangiften en klachten tegen Geert Wilders

geertDe afgelopen weken hebben duizenden mensen aangifte gedaan tegen Geert Wilders, voorman van de Partij voor de Vrijheid. Bij politiebureaus waren er zelfs standaard aangifteformulieren voor hem gemaakt en sommige wijkbureaus stelden zich speciaal open voor het doen van aangifte. Daarnaast zijn er bij de meldpunten tegen discriminatie ook vele klachten binnenkomen. Zowel de aangiften als de klachten zijn naar het Openbaar Ministerie (OM) doorgestuurd en die zal hiermee aan de slag gaan.

Alle commotie ontstond na de vraag die Wilders stelde aan zijn achterban op de avond van de gemeenteraadsverkiezingen. Hij vroeg of ze meer of minder Marokkanen wilden. Toen het publiek minder, minder scandeerde, zei hij dat te gaan regelen. In reactie hierop ontstond er dolle hetze voornamelijk vanuit de grote mediaorganisaties die vonden dat Wilders met deze uitspraak ‘te ver was gegaan’. Als gevolg hier weer op, volgden de georganiseerde boodschap om massaal klachten en aangiften te gaan indienen. Nu is het afwachten of het OM overgaat tot het vervolgen van de politieke voorman.

Nederland kent vanaf de jaren tachtig een opvallende traditie van het oppakken en veroordelen van personen die het immigratie/integratie beleid van de regering bekritiseren. Een zelfde soort georkestreerde hetzecampagne ontstond ook tegen Pim Fortuyn in februari van 2002, toen hij liet weten artikel 1 van de grondwet, te willen schrappen. Dit artikel gaat over het gelijkheidsbeginsel en het verbod op discriminatie, dat op instigatie van de Communistische Partij Nederland in 1983 in de grondwet is gefrommeld.

Het valt op hoe goed en efficiënt men met dergelijke zaken omgaat, er is immers vanaf de jaren tachtig een handig klik- en roddelsysteem van anti-discriminatiebureau’s opgebouwd die door heel het land zitten. Helaas gelden voor andere zaken (diefstallen en dergelijke) een actieve overheid niet. Voor allerhande misdrijven gelden helaas wat andere standaarden dan het begaan van ‘discriminatie’ oftewel het simpelweg onderscheid maken tussen mensen.

4 comments

 1. Geert Wilders kan zich geen betere reclame voor zijn partij wensen, cfr de veroordeling destijds van het Vlaams Blok voor BEWEERD “racisme”(sic) door de LOGE rechtbank in Gent , waarvan minstens één der rechters behoorde tot de franskiljonse vleugel van een Gentse dikkenekken “service club”. Het Vlaams Blok werd daarom aangekleed als “Vlaams Belang” en hocus-pocus-pats mocht toen bij de eerstvolgende verkiezingen een enorm aantal stemmen tellen , die politiek-correcte ontaarden als”Zwarte Zondag” betitelden, terwijl het veeleer een “Zoete Zondag” was voor de sibbe der EigenVolkse telgen !

 2. Allemaal politiek-correct ontaarden die tegen Free speech zijn !

 3. Zolang de Hoge Raad (Nl) en het Grondwettelijk Hof (B) samengesteld zijn uit politici en politiek aangestelde magistraten die zich tegen de PVV en VB kunnen keren zal er geen verandering mogelijk zijn. De NWO wil tot iedere prijs elke kritische noot in verband met de EU en de nivellering met de harde hand de kop indrukken. Misschien schrijft de EU binnenkort een openbare aanbesteding uit om deze stem echt monddood te maken. Het mag wel iets kosten, want zij hebben toch geld genoeg.

 4. Ja, je schrijft je eigen smeerlapperij op een etiket die je vervolgens dan plakt op je tegenstander om hem vervolgens uitgebreid aan tevallen op de laakbare eigenschappen die je eerder zelf op het etiket hebt geschreven..
  Heerlijke heisa..totdat..er nagedacht wordt en inzicht in de gang van zaken wordt gegeven en dan gaat het deksel van de beerput
  het gat gewoon om macht, het gaat erom NL uitgeleverd te krijgen aan Brussel om van daaruit gedwongen te worden maatregelen te nemen die hier anders NIET zullen worden gepikt/aangenomen.
  En deze regering wil dat maar wat graag voor elkaar brengen..dus discrimineren anderen (en da’s maat goed ook, want zonder discriminatie is er geen kritiek mogelijk..!)en discrimineren de discriminanten door anderen te discrimineren met hun Gutmensch bekeringen en sanitaire cordons..
  Zo worden de antifascisten, antiracisten en anti-intoleranten precies datgene wat ze zelf bestrijden..alleen nog een graadje erger omdat ze willen winnen en macht willen hebben..
  Stakkers..

Comments are closed.