[VIDEO] PvdA steunt Somalische piraten

De PvdA frustreert bescherming Nederlandse reders bij doortocht langs de gevaarlijke kuststreek van Somalië. In de Pownews uitzending van afgelopen donderdag wordt er kritisch navraag gedaan bij de Tweede Kamerleden. “De PvdA knuffelt graag Somalische piraten dood” Met o.a. Martin Bosma, Rutger Castricum, Ronald Vuijk.

4 comments

  1. In mijn ogen komt een piraat zelfs niet in aanmerking voor het “zeerecht”. Willen ze je overvallen, schiet dat bootje naar de haaienkelder en vaar rustig door. Met te pamperen vererger je het alleen maar.

  2. Hoeveel van de aangehouden piraten zijn er ondertussen al naar Somalië teruggekeerd of zijn er in tussen reeds enkele familieherenigingen gebeurd ?

  3. De PvdA besteelt zelf al jaren de Nederlandse bevolking van haar identiteit, zelfbeschikkingsrecht, welvaart, veiligheid en etniciteit. Het past dus volledig in het profiel van deze ware ‘Piratenpartij’.

Comments are closed.