Mayeur: “Als theater Vaudeville VB niet weigert, verbied ik zélf de meeting!”

meetingVBbrussel

Termont kan niet zwijgen over de jaren ’30? Wel, hij heeft geluk: ze zijn terug! Niet in Gent weliswaar, maar wél in Brussel. Hij wil voorkomen dat het Vlaams Belang kan bijeenkomen in de theaterzaal Vaudeville.

De Brusselse PS-dictator is heel duidelijk in zijn beknotting van de vrije meningsuiting: “Indien de zaaluitbater van de zaal waar donderdag het Vlaams Belang wil samenkomen de zaal niet weigert, dan zal ik zélf de bijeenkomst verbieden!”

Yvan Mayeur wil geen Vlaams Belang in Brussel. Dat werd al duidelijk toen hij de campagnewagen van de partij in beslag liet nemen. Ook andere nationalisten zijn niet welkom, want de potentaat probeerde op allerlei manieren de manifestatie van afgelopen zondag te dwarsbomen.

Nu goed, extreem-links mag dus blij zijn. Eindelijk een burgemeester die doet wat zij willen: de vrije meningsuiting aan banden leggen. Op naar de Socialistische Vrijstaat Brussel! Uiteraard is het argument van Mayeur “de veiligheid”. Maar het is zijn taak als burgemeester om de veiligheid te garanderen van de organisatoren, niet die van de tegenbetogers.

Het belooft een warme donderdagavond te worden! We houden jullie alvast op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

4 comments

  1. Mayeur verdient vooral een sterke opkomst op de VB-meeting. Allen daarheen!

  2. Het verschil tussen de PS staat en Noord Korea wordt hoe langer hoe vager. Binnenkort worden de kappers in Brussel ook verplicht om het kapsel van de “grote leider Mayeur” op al hun klanten, behalve de kale, te copiëren?

  3. Termont moet van zij turken en Bulgaren en roma s hebben met de echte Gentenaar is van gen belang

Comments are closed.