nsvbetoging2014Hieronder kan u kijken naar het filmpje van de NSV!-betoging vorige week. Eerder twitterden we dat er zo’n 150 betogers waren, maar dat was buiten de studenten gerekend die tijdens het verloop van de betoging nog aansloten. Zo’n goede 250 à 300 jonge nationalisten betoogden uiteindelijk door de Antwerpse studentenbuurt.

Dat de Pavloviaanse tegenbetoging/randanimatie amper evenveel volk op de been bracht wil zeggen dat, ofwel de linkse beweging op sterven na dood is, ofwel dat de nationalistische boodschap aan aanhang wint. De keuze tussen beiden laten we in het midden, maar we kunnen enkel maar de tweede optie wensen. Trouwens, beste Karl, ‘t Stad is altijd van ons geweest en zal dat ook altijd blijven.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Beelden NSV-!-betoging 2014”

  1. Driehonderd man? Grote goden, en daar maken jullie zoveel tamtam over! Blijf in het vervolg thuis en studeer. Dan zult ge u ten minste uzelf niet meer zo belachelijk maken. Ik had wel verwacht dat op die betoging, behalve inderdaad enkele fanatieke “tegensukkelaars”, geen hond zou komen opdagen, maar amper driehonderd? Dat overtreft zelfs mijn stoutste dromen. Doek de NSV op en zoek iets anders om lawaai te maken. Dit is om medelijden mee te hebben..

Trending

%d bloggers liken dit: