Front National kan zondag meerdere steden veroveren

fn-klAfgelopen zondag 23 maart bleek dat het Front National het bij de gemeenteraadsverkiezingen op een aantal plaatsen goed had gedaan. In Hénin-Beaumont werd Steeve Briois direct verkozen, daar hij nipt meer dan 50 % van de stemmen wist te behalen. In Orange werd de identitaire politicus Jacques Bompard (geen lid FN) werderom herkozen, hij is daar al burgemeester vanaf 1995.

Maar het FN heeft in meerdere plaatsen dus nog kans om de burgemeester te mogen leveren, hieronder een kaartje van de steden boven de 20.000 inwoners, waarbij het FN de eerste ronde bovenaan eindigde.

Bron: http://www.valeursactuelles.com/politique/infographie-villes-fn-pourrait-gagner

6 comments

 1. Het Franse Eigen Volk bewees hiermee hun buik vol te hebben van de multiflauwekulti MYTHOLOGIE en haar imaginaire voordelen ! Een haring en een forel kunnen niet in één en hetzelfde waterbiotoop overleven, dat zijn objectief-correct constateerbare feiten . Een politiek-correct compromis zoals brak water (50-50 gemengd) zou BEIDE soorten doen wegkwijnen. Wie de USA “melting pot ” als exemplarisch zou willen naar voor schuiven, schuift dan wel tegelijkertijd het groot aantal gevangenen achter de politiek-correcte censuur-paravent. Het aantal gevangen gezette negers (“Afro-Americans” betiteld in DISCRIMINEREND politiek-correct bargoens, dat blanken dan wel “vergeet”(sic) “Europeo-Americans” te noemen) staat kennelijk in wanverhouding tot hun percentage levend buiten de gevangenis. Het pro-capita percentage in de nor per bevolkingssegment zal uiteraard, ook in Belzieke-Belzeike, NOOIT uit de politiek-correcte censuurkerker mogen ontsnappen. Maar politiek-correcten zullen dat weeral marxistisch “duiden”(sic) door een rood monocle ter politiek-correcte tunnel vision voor het LINKSE oog te zetten en daar dan doorheen “sociale achterstand” , “discriminatie” en “racisme” en andere politiek-correcte clichés te zien staan, gegrepen uit de grabbelton der politiek-correcte voorwendsels ter goedkope excuses (in PoCo-solden staande)
  De politiek-correct ontaarde media DESinformeren ons dagdagelijks over de fictieve voordelen van het multiflauwekulti gedoe, geruggesteund door Linksologen van allerlei slag die te pas en vooral ten onpas hun politiek-correct gebrek aan objectief-correcte visie mogen komen etaleren op de audio-visuele media en in de pers. Deze laatste tekent daarmee wel haar doodvonnis wat uit de neerstortende oplagecijfers (ook van tijdschriften) onomstootbaar blijkt ; tal van lezers willen immers niet langer blijven betalen voor boerenbedrog & volksverlakkerij DESinformatie !

 2. Goede zaak, het socialisme heeft zijn tind genad. Eigen volk eerst.

  1. Zou er al in Bokrijk op het schap der anachronismen een bokaaltje “sterk water” gereed staan om het “socialisme” voor de nazaten in te bewaren ? Dat zou toekomstige jeugd op schoolreis toch de nodige pret via hun honend gelach kunnen gunnen uiteraard met een aparte sectie voor volwassenen, want de Waalse PS-corruptie is TE pornografisch voor jeugdigen, ze mogen daar pas op volwassen leeftijd mee geconfronteerd worden !

 3. Suid-Afrika gaan op 7 Mei vanjaar na die stembus. Soos maar elke keer op verkiesingsdag, is daar ‘n paar nuwe partye, en van die oues (die wat sleg gevaar het) het verdwyn.
  Een van die land se nuutste partye, is die FN (Front Nasionaal) van mnr Hannes Engelbrecht. Die Afrikaner-Boerevolk – wat maar uit 3-miljoen bestaan – is nou erg verdeel. Die liberaliste (en die naïewes?) stem DA (Demokratiese Alliansie); die ou Volkstaat-Afrikaners stem FV+ (Vryheidsfront Plus); die nuwe Volkstaat-Afrikaners, diegene wat ongeduldig is met die VF+ (wat in 20 jaar se tyd nog nie veel gevorder het om die volk vry te maak nie), stem FN (Front Nasionaal); en die HNP’s (Herstigte Nasionale Party) stem GLADNIE. Laasgenoemdes redeneer dat deelname aan hierdie verkiesing sou beteken dat kiesers hulle met die huidige bestel vereenselwig, en dat die nuwe regering (wat die HNP as onwettig bestempel) deur kiesers erken word.
  In ruil vir die ANC se verkiesing, wat deur die OVK (Onafhanklikheidskommissie) aangebied word, bied die VVK (Volksraadverkiesingskommissie) sy eie verkiesing in September vanjaar aan. Mnr Henk van de Graaf, wat onlangs die Europese Parlement in Brussel toegespreek het, is tans die sekretaris van die Volksraad. Die Volksraad word nie deur die res van Suid-Afrika erken nie, maar die meeste volksgenote erken dit wel. Die Volksraad het in sy eerste verkiesing in 2011 sowat 40 000 stemme gekry, maar na verwagting sal dit vanjaar 500 000 stemme kry.

 4. Wat die Hollanders en “hun taal” betref; toe ek nog onbekend met die Nederlanders se taal en kultuur was, het ek eendag aan my Nederlandse “schoonzoon” gevra waarom hulle (die Nederlanders) dan so baie Engelse woorde in hul taal het. Sy antwoord was:”Dit is nie Engels nie, maar Latyn.” Toe vra ek hom of dit dan nie beter is om suiwer Nederlands te praat nie. Sy antwoord was dat dit makliker en vinniger is om leenwoorde (uit Engels!!!) te gebruik.
  Ek het destyds gereeld na programmas soos “Taaldictee” en “Tien teen Tien” op BVNTV gekyk. Dit was vir my duidelik dat Vlaminge ‘n veel suiwerder Nederlands as die Nederlanders besig. Die Vlaamse aksent en uitspraak val my steeds swaar op die oor, maar omdat die Vlaminge suiwerder praat, en meer van ou woorde (soos dikwels, hospitaal, ens.) gebruik maak, verstaan ek dit makliker as die Nederlanders se “geradbraakte” moedertaal. Die Nederlanders se uitspraak is egter vir my beter as dié van die Vlaminge.
  * Ek sou graag van ‘n taaldeskundige wou verneem; word die Vlaminge deur hul Duitse en Franse landgenote beïnvloed, of waar kom die “gans”-klanke in Vlaams vandaan? Ook die brrry-klanke intresseer my. In Suid-Afrika is daar ook duisende volksgenote wat brrry, en ek neem aan hul voorvaders was almal Vlaminge. Dit is veral die mense wat noord van Kaapstad, in die Swartland-streek woon, wat voor die voet brrrry. As kinders het ons altyd die grappie gemaak:”Malmesburrry se boerrre vrrrriet brrrruin verrrbrrrande korrringbrrrrood.” Vir ons as binnelanders was dit altyd baie snaaks as iemand bry.

  1. Ik begrijp wat u wil zeggen, maar ook in het Vlaams dialect zijn massa’s leenwoorden, weliswaar uit het Frans, daterend uit het tijdvak der overheersing door franskiljonse “elite”(sic).

Comments are closed.