gi1De jongens en meisjes van Génération Identitaire trokken naar de metro van Rijsel om zelf in te staan voor de veiligheid. Het is niet de eerste keer dat ze dit doen dit jaar. Ze zijn het beu dat de veiligheid in en op de metro verwaarloosd wordt door het veiligheidspersoneel en de politie.

Het hoeft overigens geen betoog dat de onveiligheid wordt gecreëerd door overwegend criminelen van vreemde afkomst die de metro als een speelplaats aanzien waar totaal geen controle bestaat. Aurélien Verhassel, de woordvoerder van Génération Identitaire in Frans-Vlaanderen legt het hieronder zelf uit tijdens het nieuwsbericht over de actie.

gi1

gi3

gi2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d