[VIDEO RECHTSREEKS] Volg rechtstreeks de lezing van KVHV Gent, hier op Rechts Actueel!

knop-kvhvBeste Rechts Actueel-lezers. Zo dadelijk kan u via deze webstek rechtsreeks een lezing volgen die georganiseerd wordt door KVHV Gent. Het enige wat u moet doen is blijven zitten en naar de beelden onderaan dit artikel kijken. Zet het beeld op volledig scherm en het lijkt wel of u op de lezing aanwezig bent. Beter nog, niemand die voor je zit en je kan drank bijhalen zoveel u wil, wanneer u wil!

Lezing Michaël Bauwens in Huize Heymans, Verbondshuis KVHV Gent, zo dadelijk om 20 uur.
Van waarheid naar vrijheid en terug: filosofische overlevingstechnieken voor de 21e eeuw.

Michaël Bauwens behaalde een Bachelor, Master en MPhil aan het Hoger Instituut voor de wijsbegeerte aan de KULeuven. Hij was in 2007 mede-oprichter van het Rothbard Instituut en tot 2012 ook voorzitter. In 2008 won hij de Sir John M. Templeton Fellowships Essay Contest van het Amerikaanse Independent Institute met ‘Rights, Robinson Crusoe, and Friday’. Momenteel bereidt hij een doctoraat in de wijsbegeerte voor aan de KULeuven, over het probleem van toekomstige contingenties bij Johannes Duns Scotus.

Veel kijkgenot! (Alles wordt eveneens opgenomen, om nadien te herbekijken of wanneer je nu belet bent)