VIDEO: Geert Wilders neemt niets terug

Het kan niemand toch zijn ontgaan, op de bewuste verkiezingsavond van 19 maart in Den Haag, vlak nadat de eerste prognoses binnen waren, betrad Geert Wilders het podium van een kroeg en wierp de bewuste vraag naar het publiek ‘willen jullie in dit land en deze stad meer of minder Marokkanen’ waarop het publiek ‘minder, minder’ uitriep. De reacties hierop vanuit de bijna voltallige pers, andere partijen en vele anderen waren hysterisch en dat gaat nu al dagen door.

Geert Wilders hield zaterdagavond een persconferentie n.a.v. de ontstane hysterie en enkele weglopers uit zijn partij. Hij gaf aan helemaal niets terug te nemen. Een erg sterk optreden en terechte kritieken van zijn kant op de gecontroleerde pers. Bekijk ook de opnames van de NOS via de onderstaande verwijzing, het is absoluut de moeite waard.

Verwijzing

2 comments

  1. MINDER MINDER MINDER
    HINDER HINDER HINDER
    DUS TERUG NAAR GINDER !
    WANT MINDER MINDER MINDER
    HINDER HINDER HINDER !

  2. Hij zou het wel kunnen VERBREDEN hebben, nml i.v.m. ALLE Immigratie. Hoeveel jongelui zouden weten dat er hier in Belzeike sinds 1974 , dus 40 jaar reeds, een door de Wetgevende Macht met democratische meerderheid gestemde IMMIGRATIESTOP werd ingevoerd die nooit later werd herroepen ? Nochtans veegt de Uitvoerende Macht daar reeds 40 jaar haar ONdemocratische testikels aan ! ELK jaar komt er een klein stadje aan “nieuwe Belgen”(sic) bij terwijl het Belzeiske grondgebied sinds de toevoeging der Oostkantons na WO II toch NOOIT meer verder werd uitgebreid ! Zou het de bedoeling zij dat de bewoners elkaar zouden gaan doodpletteren wegens volkomen overbevolkt ?

Comments are closed.