Stamkoe kopbalk

 

Een hoop kabaal en gewoel voor en na de gemeenteraadsverkiezingen, waar ik eerder al over schreef en de uitslag zeker niet voor iedereen prettig was. Vooral de regeringspartijen de VVD en PVDA gingen over heel het land flink achteruit en moesten dus vele zetels inleveren. Inmiddels is er ook al lijsttrekker opgestapt, namelijk Pieter Hilhorst van de Amsterdamse PVDA, vanwege de grootste verkiezingsnederlaag in deze stad sinds 1946.

Om deze verkiezingen en de uitslag eens door te spreken naam ik contact op met Rene van Gool. Hij is schrijver en activist en momenteel hoofdredacteur van het nationalistische maandblad Stamtafel Courant. De verkiezingen heeft hij gevolgd, ook is hij zelf naar de stembus gegaan.

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: