RechtbankdehamerIn de rechtbank in Assen stond vandaag de zaak tegen de 48-jarige Frank R. uit Cuijk op de rol. Hij wordt ervan verdacht van 2005 tot 2013 honderden minderjarige meisjes uit Nederland en België via internet te hebben misbruikt. In zeker elf gevallen heeft hij fysiek contact gehad, waaronder één verkrachting. Hij wordt nu dus voor 23 misdrijven ook echt vervolgd, het gaat hier over meisjes tussen de tien en zeventien jaar, onder wie vijf uit België.

Frank R. blijkt nog meer slachtoffers te hebben gemaakt dan tot nu toe werd gedacht. Het Openbaar Ministerie maakte maandag bekend dat dit het geval is. De politie heeft dan in totaal meer dan 144.000 foto’s en 26.000 filmpjes van meisjes achterhaald. Ook is een grote hoeveelheid internetgesprekken gevonden. Dit materiaal had R. onder meer verstopt in een verborgen ruimte in de gangkast van zijn woning en in zijn auto. Eergisteren werd bekend dat politie en justitie twee nieuwe slachtoffers hebben weten te identificeren.

De verdere, dan inhoudelijke behandeling van de omvangrijke pedozaak staat aan het einde van de maand mei op het programma.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: