affiches-maartNu de manifestatie van de VVB en ICEC op 30 maart is toegelaten, belooft maart nog een drukke maand te worden voor ons, nationalisten. Aangenaam druk uiteraard. Even een kort overzicht.

Na de dreiging dat de onafhankelijkheidsmanifestatie in het Brusselse Jubelpark zou worden verboden door Mayeur, de PS-dictator van de Vlaamse hoofdstad, stelde kamerlid Barbara Pas dan maar de vraag rechtstreeks aan minister Milquet. Die laatste bevestigde dat de bijeenkomst mag plaatsvinden. Blijkbaar was het voor burgemeester Mayeur te gemakkelijk om even een telefoontje te plegen om Bart De Valck in te lichten over de toelating. Gelukkig dat het Vlaams Belang als tussenpersoon fungeerde.

De agenda voor maart:

Aanstaande zondag zien we elkaar terug in de Antwerpse Lotto Arena voor het Vlaams Nationaal Zangfeest waar ook ‘Ja voor Vlanderen!’, de kernboodschap van de manifestatie op 30 maart, centraal staat.

16 maart 2014
14.30 uur
Lotto Arena
Meer info

Volgende week is de NSV!-betoging de plaats om aanwezig te zijn. Onder de noemer ‘Geen tronen blijven staan’ trekken de nationalistische studenten door de Antwerpse studentenbuurt. Randanimatie en -debielen vind je aan de andere kant van Antwerpen onder de vorm van een inhoudsloze en Pavloviaanse tegenbetoging.

20 maart 2014
20.00 uur
Stadswaag – Antwerpen
Meer info

Tussendoor wordt ongetwijfeld een glas gedronken op Sint Patrick en vinden verschillende andere activiteiten plaats van Vlaams-nationalistische verenigingen (Saint Paddy Clubavond KVHV Gent, Van der Hallen-herdenking, Streekbierenavond VNJ, VB-congres met Wilders, Burgerprotest tegen moskee Leiden (NL), lezing KVHV Antwerpen, lezing NSV! Antwerpen en de Russisch-Syrische dag van Euro-Rus) maar eindigen doen we deze maand met de grootse manifestatie rond onafhankelijkheid.

30 maart 2014
11.00 uur
Jubelpark – Brussel
Meer info

Geen enkel excuus telt om op één van deze drie bijeenkomsten te ontbreken! Enkele maanden voor de verkiezingen is elke Vlaamse stem meer dan belangrijk.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d