Bert Anciaux draait helemaal door

baBert Anciaux laat weer even van zich horen. Spijtig genoeg voor hem gaat het van kwaad naar erger, de man is voer voor specialisten in de menselijke psychologie. Hij vergelijkt Vlaanderen met Zuid-Afrika en zegt dat wij Vlamingen de migranten hun identiteit afnemen.

Wie dacht dat het gezien Anciaux’ onverkiesbare plaats op de sp.a-lijst stil zou worden rond hem, heeft het mis. Helaas. De man heeft een doctoraat klaar en daarin staan straffe bevindingen. Slechts eentje willen we met u delen, namelijk dat hij stelt dat Vlamingen subtiel de identiteit van de vreemdelingen die hier wonen afnemen. Dat is vreemd, want wij dachten net het omgekeerde: door de invasie van vreemdelingen dreigen net wij, de Vlamingen, in te boeten aan tradities, eigenheid en gewoontes.

De sp.a en Anciaux sturen namelijk aan op een multiculturele maatschappij, niet wij. Zij zijn vies van elke vorm van nationalisme en traditie, niet wij. Dat de arme man kersverse woorden in de mond neemt als ‘neonationalisme’ of ‘neoracisme’, doet zelfs zijn eigen vader ongetwijfeld de wenkbrauwen fronsen. Men kan zich overigens de vraag stellen wanneer en wie in Zuid-Afrika de geschiedenis en cultuur van de zwarten werd en heeft afgenomen? Waar heeft die man het over?

Neen, van Anciaux de Progressieve zijn we duidelijk nog niet verlost. En of we met zijn uitspraken moeten lachen of wenen weten we ook niet goed. Schrijnend is het des te meer.

10 comments

 1. Hij zal een job krijgen als politiek-correct Linksoloog docerende aan één of andere Loge univ i.v.m. “Multiflauwekulturelogie” op de kap van de Economisch Productieve Belastingbetaler zeker ?

 2. Wat doet men met doorgedraaide dolle beesten ?,euthanaseren ,lijkt mij in zijn geval de meest humane oplossing een gevaar voor zichzelf en de maatschappij

 3. Bert Anciaux heeft het licht gezien denk ik, nog zo een uitspraak van deze heer is ‘ Turtelboom is blij dat er een gevangenis bij komt, ik ben alleen blij dat ik er een kan sluiten ‘.

 4. Al dat gebleit heeft kennelijk een politiek-correcte tumor geschapen die het objectief-correct redeneringsvermogen kennelijk definitief grondig in de war stuurt en dat constant van partij naar partij overwippen lijkt een zenuwtrek geworden die niet bijdraagt tot de geestelijke gezondheid van de patient in kwestie. Zijn pa is dokter, zou die hem niet kunnen genezen ?

 5. Verkozen zal hij gelukkig niet meer worden nu een allochtone vrouw boven zijn kop werd geplaatst op de sossewieterse lijst. Zijn eigen politiek-correcte luizen zullen hem bijten nu hij (hopelijk) niet verkozen dreigt te raken. Naar welke partij zal hij DAN overwippen ? Ik vermoed naar de islamofiele, xenofiele allochtonofielen van gifGROEN, daar is hij immers nog niet bij geweest, tot dusver uiteraard, de kazakkendraaier ! De politiek-correcte ontaarding is kennelijk een steeds dieper en steeds erger voortwoekerend virus voor wie er mee geîntoxiceerd raakt . Zou er echt geen objectief-correct antigif tegen bestaan ?????

  1. Ja, deze levende cartoon figuur is de incarnatie der Oikofobie !

 6. Wyle Professort Carel Boshoff van Orania het ‘n boek geskryf met die titel: “Tegniek van misleiding”.
  Ons (hier in Zuid-Afrika) is al daaraan gewoont dat ons vyande en ons kritici allerlei metodes gebruik om ons in die wereld verdag te maak. Daar is waarskynlik min onderwerpe in die wereld waaroor daar soveel gelieg is as “apartheid”. En daar is eweneens min volke ter wereld oor wie daar soveel gelieg is as die Afrikanervolk of Boerevolk.

 7. Zou het niet eerder zo zijn dat al die vreemden waarvan de cultuur mijlenver onder de onze is gelegen subtiel bezig zijn met de Vlamingen hun iidentiteit af te nemen. Zou het soms mogelijk zijn dat dhr. Ancieaux, waarvan de extreme islamophilie genoegzaam bekend is, zich in het gehein tot de Islam heeft bekeerd en op zijn eentje jihad voert? Mij persoonlijk heeft hij ooit bekend trots te zijn op zijn islamophilie. Ik ben echter minstens even trots op mijn islamophobie!

  1. Zou hij gesponsord zijn vanuit Saoudie-Arabie ? Ik vraag me dit ook af i.v.m de frappante islamofilie van het toch reeds volkomen OVERgsubsidiëerde C.G.K.R. , daar zou toch een sluitende verklaring moeten voor te vinden zijn . Zou een eventuele Parlementaire Onderzoekscommissie ter zake geen uitkomst kunnen bieden ?

Comments are closed.