fb verbodenTurkije wil graag bij de EU en de EU-commissie wil dat ook. Raar, want Turkije dat “zo Westers is” toont steeds meer en meer autoritaire trekjes. Het laatste opvallende wapenfeit – dat echter nog in voegen moet treden –  is het verbannen in Turkije van YouTube en Facebook.

Erdogan, de eerste minister van dit Aziatisch land dreigde met dit verbod. “Er zijn nieuwe maatregelen die we zullen nemen op dit vlak na 30 maart (…) inclusief een verbod,” zo vernemen we bij andere media. Opvallend dat dit land steeds weer wordt opgehemeld door de Verhofstadts, de De Guchts en de Merkels, terwijl ze keer op keer erin slagen om dictaten uit te vaardigen die in strijd zijn met de ‘Westerse’ waarden.

Op 25 mei bij de Europese verkiezingen kan u ook tegen de toetreding van Turkije stemmen. Lees de programma’s van de verschillende partijen er maar op na en stem voor die partij(en) die tegen de toetreding is/zijn van deze moderne dictatuur.

[Update] Terechte opmerking van een aandachtige lezer: “Ik wil de Turken van Facebook en Youtube. Win-win dus.” Zo hadden we het nog niet bekeken, maar hij heeft een punt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Grote democraat Erdogan wil Facebook en YouTube uit Turkije”

  1. Dat zal wel door de xenofiele propagandisten van het multiflauwekulti gedoe der sossenrode propagadazender S.R.T. achter de PoCo-censuur paravent gekieperd worden, net of we het dan niet meer zouden kunnen ruiken omdat we het niet kunnen zien ! De volkomen OVERbetaalde potverteerders van het EU.S.S.R. Poesjenellen-theater Parlement willen het tot mohamedaans “paradijs” gedevalueerde, eertijdse Ata-Turk-Turkije toch wel in ONS Europees Europa binnen gooien zeker ! Ter zelfverdediging van ons Eigen Europees Volk ; vonnis en executeer ELECTORAAL de EU.S.S.R Circus’ PoCo-politici op 25 mei. Uw stemmen salvo’s vanuit het stemhokje dienen wel daartoe goed gemikt het juiste bolleke te raken. DOEN , schouder electoraal uw stem-geweer en VUUR ! ; roos in het juiste bolleke ! En ga er daarna éne (of meerdere) pakken om het te vieren, want dan hebt ge het echt wel ruimschoots verdiend. Ik weet het ; stemmen maakt dorstig, tenzij ge Links stemt, dat geeft achteraf een kater ZONDER voorafgaandelijk drinkgelag.

Trending

%d bloggers liken dit: