PVDArotterdamEenvandaag, een onderzoeksprogramma op de publieke omroep heeft een interessante rapportage over de PVDA en haar Rotterdamse tak gemaakt. De PvdA in onder andere de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord is in de greep van de Turkse achterban. De PvdA leunt qua kiezers sterk op de Turken, die op hun beurt allerlei zaken voor de eigen gemeenschap regelen via Turkse volksvertegenwoordigers en ambtenaren.

Het was natuurlijk al jarenlang bekend, dat ook buiten Rotterdam, zich in de immigratiewijken ernstige zaken afspelen rondom de verkiezingen. Er zouden stemmen worden geronseld en mensen bij kieslokalen worden geïntimideerd om op de juiste kandidaten te stemmen. Daarbij stemmen allochtonen vooral etnisch, iets dat ook buiten West-Europa de normaalste zaak van de wereld is, maar uiteraard niet ingecalculeerd door de onwetende wereldburgers op de machtsposities.

Maar in de PVDA Rotterdam lijkt alles nu compleet uit de hand te lopen. Dit alles blijkt uit onderzoek van Dossier EenVandaag, het nieuwe onderzoeksprogramma. Een van de dossiers is die van het jarenlang gedogen van een brandonveilig, illegaal meisjesinternaat op de zolder van een Turkse moskee in de deelgemeente Feijenoord.

Bekijk hier de beeldrapportage over het onderzoek.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Eenvandaag over de PVDA en haar cliëntelisme”

  1. Mss. wordt beter in de titel duidelijk gemaakt dat het hier om de Nederlandse PVDA gaat, niet de belgische.

  2. Bij de Waalse PSallochtoon en de “Vlaamse” SPallochtoon is dat ook zo…..

Trending

%d bloggers liken dit: