Geen-immigratie-maar-remigratie-PVV-Sietse-FritsmaEen ruime Kamermeerderheid heeft onlangs besloten om de remigratiewet flink te versoberen. De minimumleeftijd om voor de regeling in aanmerking te komen, stijgt deze zomer naar 55 jaar, en de verhuis- en reiskosten worden niet langer vergoed. De laatste maanden kloppen voornamelijk Turken en Surinamers in grotere aantallen aan bij de overheid om de kosten voor terugkeer naar hun vaderland nog vergoed te krijgen. De oorzaak hiervan is de versobering van de regeling, opgenomen in de remigratiewet, die eind juni van dit jaar zal moeten ingaan.

Allochtonen in Nederland (ook met de Nederlandse nationaliteit) die minimaal een half jaar een uitkering hebben, kunnen al jaren met behulp van de deze remigratieregeling terugkeren naar hun vaderland. Nu betaalt Nederland de terugkeer van immigranten naar hun vaderland nog volledig, mits ze 45 jaar of ouder zijn en minimaal een half jaar een uitkering in Nederland hebben gehad. Ze krijgen dan gratis vliegtickets en hun verhuiskosten worden vergoed. Ook krijgen ze tot hun dood zeshonderd euro per maand op hun rekening gestort, ongeacht of ze een baan hebben of niet.

Het aantal aanvragen van immigranten die nog van de oude regeling willen profiteren is flink gestegen en ligt nu rond de 2500, in 2012 was dat nog onder de 2000 per maand. De verwachting is dat de aantallen de komende maanden nog verder toenemen.

Het is echter opmerkelijk dat de Nederlandse belastingbetaler hiervoor dient op te draaien, hoewel ze uiteindelijk natuurlijk wint met de remigratie van niet-Afrikanen. Maar het lijkt me dat er natuurlijk niets mis mee is, na al zoveel van een samenleving te hebben ontvangen, om gewoon de eigen overtocht te betalen. Los daarvan waren het de bazen van de grote bedrijven die overgingen tot het massaal binnenhalen van immigranten. Zouden deze dan ook niet de terugkeer moeten bekostigen?

Echter lijkt deze wet en de gevolgen hiervan op het eerste gezicht rooskleuriger dan werkelijk het geval is. Wie de remigratiewet goed leest, ziet dat mensen binnen een jaar toch gewoon weer terug kunnen keren, daarvoor is er dan de terugkeerregeling én hoeft men de eerder ontvangen gelden niet terug te betalen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Nederlandse terugkeerregeling immigranten per juni strenger”

 1. BEGRIJPELIJK. Maar wat ONbegrijpelijk is, is dat hier bij ons al 40 jaar , sinds 1974 een “Immigratiestop” geldt, die NOOIT later werd herroepen, DUS NOG STEEDS GELDT ! Waarom werd en wordt een met democratische meerderheid door de Wetgevende Macht gestemde wet kennelijk NOOIT gerespecteerd door de Uitvoerende Macht ? Waarom dan nog wetten stemmen als ze toch NIET toegepast worden ?????????

  1. Zoude ze hier ook moeten doen nu komen er homo’s ook naar te gek Magie De Block waar zit ze nu ,

   1. Hoeveel Ugandese hetero-negers die zich zullen camoufleren als holebi’s ,zouden we eerstdaags mogen verwachten hier bij ons, uiteraard in hun hoedanigheid van bange “asielzoekers” die in uitermate “levensbedreigende” situatie zouden verkeren in HUN eigen land ? Zet de schuiven van de stedelijke OCMW kassen maar al wagenwijd ten graai open, zodat de stedelijke OCMW budgetten NOG sneller zullen kapseizen als etappes tot het VOLLEDIGE bankroet van de spaarpot der Sociale Zekerheid die WIJ met ons spaargeld-belastingen hebben gevuld.
    En wat beuren we er zelf uit, eens 60+er ? Wel een “volledige” halve appel en “geheel” kwart ei dop of pensioen na een LANGE loopbaan WEL en VEEL bijgedragen te hebben !
    Uiteraard is dit conform het politiek-correct adagium van het ontaard Systeem ; “anderman’s volk eerst, Eigen Volk kan verrekken !” ONTHOUDEN BIJ ONS ELECTORAAL VONNIS OP 25 MEI en naar Links electoraal terugstampen zodat de vonken eraf vliegen !

Trending

%d bloggers liken dit: