zw vlagDe eerste maatregelen van de Europese Commissie tegen Zwitserland zijn ondertussen bekend en dat hoefde niet lang op protest te wachten. Mario Borghezio van de Italiaanse Lega Nord zwaaide onder een luid betoog met een Zwitserse vlag. Hij vervloekte de dictatuur van de EU.

Onder andere Erasmus-studenten zullen het slachtoffer zijn van de anti-democratische houding van de EU Commissie. De Erasmus-uitwisseling met Zwitserland werd immers eenzijdig afgebroken door de EU. Het kan immers niet dat een democratische meerderheid wordt gerespecteerd naar aanleiding van een referendum.

25 mei is het uw en onze kans om hier verandering in te brengen. Let overigens in onderstaand filmpje op de aanafwezigheid in de bewuste commissie waar Borghezio zijn actie hield. Buiten Philip Claeys van het Vlaams Belang en uiteraard Borghezio zelf is er amper ander volk te bespeuren. Zoveel zitten deze vet betaalde heren in met uw toekomst. Borghezio werd overigens meteen verzocht om de vergaderzaal te verlaten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: