vlag zwitNog maar net werd middels een referendum in Zwitserland beslist om de immigratie in te dijken, of een eerste effectieve maatregel wordt van kracht. Deze maatregel werd echter eind  2010 al genomen, maar werd op de lange baan geschoven.

Tijdens dat drie jaar oude referendum werd met 52,9% van de stemmen van de bevolking beslist om criminele vreemdelingen het land uit te zetten. Moord, geweld, diefstal, het schenden van de mensenrechten, drugs verhandelen, alsook misbruiken van de sociale zekerheid: al deze feiten gepleegd door vreemdelingen zijn per definitie voldoende om de bewuste crimineel het land van de Alpenhoorn uit te zetten. Het bijzondere aan deze wet was dat zelfs vreemdelingen die in Zwitserland geboren zijn eveneens hun valiezen dienen te pakken. De Zwitsers hadden en hebben er duidelijk nog steeds genoeg van.

De linksen in Zwitserland trokken de emotionele toer op en haalden aan dat “mensen het land uitzetten voor ‘dagdagelijkse’ feiten” een schending van het internationaal recht zou zijn. Ze kregen daarvoor steun van de meerderheid van het parlement en de regering. Een bewijs dat het ‘volk’ en zijn ‘verkozenen’ niet noodzakelijk één zijn.

De initiatiefnemer van het referendum liet het hier niet bij en verzamelde in 2012 opnieuw 154.000 handtekeningen voor eenzelfde referendum, kwestie van de druk op de ketel te zetten. 100.000 handtekeningen waren voldoende om een nieuw referendum af te dwingen. Dit schrok de regering toch enigszins af en deze besloot in 2013 om ‘ietsje’ strenger op te treden tegen criminelen met een vreemde afkomst. De beslissing werd nu in handen gelegd van de magistratuur.

Met het pas gestemde referendum rond de immigratie is de zaak echter volledig gekeerd. Een parlementscommissie wil nu dat de beslissing van de regering en parlement om te uitslag van het eerste referendum tijdelijk te negeren wordt opgeschort en dat er toegegeven wordt aan de eisen van het volk. Criminelen van vreemde afkomst zullen dus voortaan onmiddellijk het land worden uitgezet. Ook zullen deze criminelen geen minimumstraf kunnen krijgen, wat hun uitzetting uitstelt. Zelfs de rechters wordt gevraagd om niet langer ‘vage’ uitspraken te doen: crimineel als vreemdeling in Zwitserland is hetzelfde als een ticket richting thuisland.

Uiteraard is het ook nu even afwachten, maar desalniettemin kunnen we deze evolutie enkel maar toejuichen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

15 reacties op “Zwitserland neemt eerste (oude) maatregel: criminele vreemdelingen kunnen hun valiezen pakken!”

 1. Inderdaad , dit moet dringend ook in België ,

 2. Dat zou in heel Europa moeten zijn. Als iemand zich laat nationaliseren, wil dat niet zeggen dat hij/zij een vrijbrief krijgt om criminele activiteiten te doen. Is dit het geval, nationaliteit afpakken en zoals The Beatles het zongen “GET BACK TO WHERE YOU ONCE BELONG”

 3. ja dat kunnen we alleen maar toejuichen bij ons gaat de gevangenis de poort van beveren open er is plaats voor 312 criminelen en er zullen er waarschijnlijk300 zitten van vreemde orgine die nog gene euro hbben betaald voor ons sociaal stelsel

 4. DAT MOETEN ZE OOK IN NEDERLAND DOEN DAN WORD HET EEN STUK RUSTIGER BIJ 112 OOGGETUIGE EN OPSPORING GEZOCHT DAT IS OOK WAT VOOR DE PVV

 5. “Opgeruimd staat netjes”

 6. wanneer volgt nederland

 7. De schoft Barosso dreigt openlijk om Zwitserse werknemers (bedrijven) in de EU landen te weigeren. http://www.nzz.ch/aktuell/schweiz/barroso-markiert-haerte-1.18245375

 8. Welke Nederlandse partij heeft dit in zijn verkiezingsprogramma staan?

  1. Even door geven aan de heer WILDERS dan haald hij nog meer stemmen!!!!

 9. De Zwitserse democratie is een voorbeeld voor gans de wereld. De burgers hebben zich rechtstreeks, zonder politieke tussenkomst, volgens de beschikkingen van hun grondwet, uitgesproken en de overheid voert dan zonder verdere discussie, gedraai of getalm de wil van de meerderheid van de kiezers uit. Inderdaad, waarom kan dat ook niet in België en in Nederland, en overal elders in Europa ook niet?

 10. Nu Nederland nog

  1. Vergeet België niet !!!

   1. Vergeet Duitsland niet !!!

    1. Het is de hoogste tijd dat ze dat hier in Belgie ook doen !

Trending

%d bloggers liken dit: