affiche nsvdebatAanstaande donderdag zullen de voorzitters van de Vlaams Belang Jongeren en Jong N-VA in debat treden met elkaar. De organisatie is in handen van NSV!-Antwerpen.

Het debat, dat plaats vindt in de Universiteit van Antwerpen, zal duidelijkheid moeten verschaffen over een aantal prangende vragen. Wil de N-VA wel een onafhankelijke staat en moet die sowieso eerst niet bekomen worden alvorens een confederale staat te creëren? Waarom stemde het VB tegen en de N-VA voor de wet op de uitbreiding van euthanasie naar jongeren toe? Wie van beide partijen heeft de meest sociale standpunten, die ons Vlaamse volk moeten redden uit deze crisis? Is de N-VA te laks en het VB te hard als het de vreemdelingen en de islam aangaat? Wat met de N-VA-split ‘Europa vs. Vlaanderen/België’?

Wie antwoorden wil op deze en andere vragen rept zich donderdag om 20 uur naar aula 008 in de Universiteit van Antwerpen in de Rodestraat.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d