20140215_kosovo_polenZaterdag 15 februari was er in Warschau een demonstratie onder de noemer Kosovo is Servië. Het werd georganiseerd door de Poolse Autonome Nationalisten en gesteund door activisten van Ruch Narodowy, de nationale beweging. De redenen is dat het binenkort al weer de zesde verjaardag van de afscheiding van Kosovo van Servië is.

Een van de organisatoren duidt als volgend waarom het belangrijk is aan te blijven dringen dat de scheiding van Kosovo van Servië extreem gevaarlijk en een beschamende daad is:

Herinnerend het opdelen van de Poolse natie, kunnen we de activiteiten van de VSA en het ondersteunen het delen van andere Slavische landen niet steunen, zodat de activiteiten van de EU, de NAVO en de VN in deze zaak met duidelijk moeten worden afgekeurd. We kunnen niet onverschillig blijven voor het lijden van anderen en we veranderen onze blik niet in wat Kosovo was, is en dus Servisch zal blijven.

Elders schreef een Poolse activist nog wat duidelijker;

Kosovo is een symbool van het Amerikaans imperialisme en men doet in Centraal Europa wat men wil. Evenwel is er ook de anti-islamistische reden.

Het valt mij op dat steeds meer Europeanen zich over de natie-grenzen uitspreken tegen de inval van de islam en de bemoeienissen vanuit de V.S.A. op ons continent. Lees tevens in dit kader een interessant vraaggesprek (in het engels) van het European Solidarity Front for Kosovo.

Bekijk ook de film van de demonstratie:

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Polen demonstreren voor een Servisch Kosovo”

  1. HA JA, Kosovo was toch sinds zeer lang Servisch en Orthodox om de tot Europa en Cowboyland er hun bemoeizieke neus tussen staken om naar de pijpen der in Kosovo aanwezige Mohamedanen te dansen !

Trending

%d bloggers liken dit: