euvlag jobbikNa een korte toelichting in het Hongaarse parlement gooide parlementslid Gaudi-Nagy Tamás van JOBBIK, voor de ogen van de aanwezige persfotografen, enkele staanders met de Europese vlag uit het raam. Qua symboliek een sterk signaal dat gerust navolging mag krijgen in de andere parlementen in Europa.

gaudieusujabb

gaudi

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Hongaarse JOBBIK gooit EU-vlag uit raam Hongaarse parlement: ‘geen symbolen van kolonisatoren gewenst hier’”

  1. Dat moesten ze hier allemaal doen, maar niet alleen de vlag ook de rotpolitiekers die het door ons strot proberen te rammen.

  2. Wij hebben sinds kort een huis gekocht in Hongarije, kan niet wachten om te verhuizen, en dit in en corrupte land te verlaten……

  3. Een van de redenen dat ik daar wil gaan wonen,ik ga er al ieder jaar op vakantie geen gezeik daar geen EU en geen islam gewenst daar

  4. Waarom doen wij dat niet met dat schandaleus vaandel van het EU.S.S.R. Potverteerders Circus ?

  5. Wanneer gaat dat hier gebeuren om die ganse geldklopperij te stoppen en ook buiten te kieperen.
    Zijn nu alle Vlamingen echt zooooooo blind en doof ?? Stop met die corrupte Europese geld boel en daar boven op worden wij dan nog eens opgelicht door die instroom van die makakken.

Trending

%d bloggers liken dit: