[VIDEO] Poetin laat zich niet de morele les spellen, Rutte staat erbij en lacht groen

poetin rutteDe ‘internationale gemeenschap’ heeft opnieuw een stok gevonden om de hond te slaan. Terwijl in het ‘Westen’ het moreel verval aan een Blitzkrieg is begonnen, houdt Rusland nog een beetje stand. Eén van de steunpilaren van het krachtdadig standhouden vinden we terug in de persoon van Russisch president Vladimir Poetin. Zonder ons op het pad van het heilig verklaren te begeven, kunnen vriend en vijand vaststellen dat Poetin een redelijk conservatieve koers vaart.

De markantste uitspraak van Poetin dit jaar is: “Homo’s zijn welkom in Sotsji, maar laat onze kinderen gerust!”

In de ogen van de Russen is het verheffen van vormen van perversie tot fundamentele waarde gewoon ziekelijk. Kunnen we ze ongelijk geven? Dit ‘zieke’ Westen’ verkondigt het aanhangen van enorme verdraagzaamheid, maar staat in de realiteit voor enorme onverdraagzaamheid. Het liberale Nederland kent zelfs een partij die opkomt voor de rechten van pedofielen. Moet men dan verbaasd zijn dat in de ogen van velen geen verschil bestaat tussen homofilie en pedofilie? De vrijheid van de homo’s en pedofielen weegt in sommige Westerse landen meer door dan de bescherming van de kinderen. Men mag blijkbaar kinderen verkrachten (want wat is intiem contact met minderjarigen?), men mag kinderen vermoorden (want wat is abortus?) maar men mag niet raken aan het genot van perverten zoals de gelegaliseerde pedofielen in Nederland.

Het legaliseren van homoseksualiteit leidde in het ‘Westen’ naar de vernietiging van het klassieke gezin. Kinderen wordt afgeleerd dat een gezin uit een moeder en een vader bestaat. Kinderen worden op veel te jonge leeftijd met ‘seksualiteit’ geconfronteerd. Wie homoseksuele handelingen niet als normaal beschouwd, riskeert voor de rechter gebracht te worden.

In de ‘Journal of Sex and Martial Therapy’ van 1992 wordt wetenschappelijk aangetoond dat homoseksuele mannen drie keer meer kans hebben op deelname aan pedofiele daden dan hetero’s. In een studie, gepubliceerd in de ‘Archives of Sexual Behaviour’ van 1988 staat vermeld dat van de 229 onderzochte veroordeelde pedofielen 86% zichzelf omschreven als homo of biseksueel. Een artikel in hetzelfde tijdschrift in het jaar 2000 stelt dat de drang naar seks bij homo’s 20 maal hoger ligt dan bij andere mannen.

Alfred Kinsey, onderzoeker van seksueel gedrag, ontdekte in zijn studie in 1948 al dat 37% van de onderzochte homo’s sexuele handelingen met minderjarigen pleegden. En dat in een tijd dat dit onderwerp nog erg taboe was. Men mag ervan uitgaan dat het ware cijfer hoger ligt omwille van de tijdsgeest en het angstig verzwijgen van deze daden.

Gelukkig streeft op zijn minst Rusland naar een betere samenleving. Dit Europese land wil niet dat perverten de rechtstaat omvormen tot iets waar enkel de wet van de jungle heerst. Vandaag staat Rusland vooraan in de strijd om het behoud van de Europese beschaving en de gezinswaarden. Een recente peiling door het VtsIOM (‘Russisch Publieke Opinie Onderzoeks Centrum’) toont aan dat 88% van de Russen de strengere wetten tegen propaganda voor homoseksualiteit steunen, terwijl voor 54% van de Russen homoseksualiteit op zich als misdrijf moet worden beschouwd.

Lees hier meer over de ‘omstreden’ wet van Putin en de holebi-propaganda.

Uiteraard vergroten de Westerse media sommige randaspecten in de Russische maatschappij. Net zoals in West-Europese steden soms homo’s worden aangevallen door vooral niet-Europese allochtonen, zo worden in Rusland soms homo’s aangevallen door Russische jongeren. Men mag dit fenomeen echter niet overdrijven. Ikzelf zag tijdens mijn vele reizen naar en in Rusland nog nooit enige vorm van geweld tegen homo’s. Ik hoorde wel heel veel uitspraken van Russen over “hoe slecht homo’s wel zijn”. En eveneens is het zo dat ik tijdens de wandelingen in de Russische straten ongeveer 100% normale mannen en vrouwen zie. Mannen die fier zijn man te zijn, vrouwen die fier zijn vrouw te zijn. Verwijfd gedrag door homo’s moet men er met een vergrootglas zoeken.

Zijn er dan geen homo’s in Rusland? Jazeker, maar die weten zich in het openbaar enigszins te gedragen en hun seksuele geaardheid voor zichzelf te houden. De Russische maatschappij heeft geen nood aan propaganda voor homoseksueel gedrag zoals in het ‘Westen’ gebeurt en al zeker niet onder minderjarigen. De Russen hebben geen nood aan een partij voor pedofielen zoals dat in Nederland door de overheid aanvaard wordt. Het ‘Westen’ heeft Rusland in die materie geen lessen te spellen.

In het bijhorend filmpje van april 2013, tijdens een persconferentie in het Amsterdams Scheepvaartmuseum, hoort en ziet u Russisch president Vladimir Poetin aan het werk tijdens een ontmoeting met de Nederlandse Eerste Minister Mark Rutte. De bijkomende vertaling komt overeen met hetgeen er gezegd wordt en is dus geen vervalsing.

One comment

  1. Hoe beter ek Putin leer ken, hoe meer resperk het ek vir hom. Hoe beter ek Rutte leer ken, hoe minder dink ek van hom. Nederland en Rusland het hul rolle omgeruil. Nederland was eens ‘n Christelike land, maar deesdae is daar min tekens van Christelikheid in daardie land. Daarteenoor het Rusland begin om sy Kommunistiese beeld van hom af te skud, en hoor ‘n mens van Putin wat aan sy moeder beloof het om “die reguit weg te bewandel” en die ou Ortodokse tradisie, wat in 1917 deur Lenin en Troski vernietig is, in ere te herstel.

Comments are closed.