Hema-Halal-en-HaramEen uitzendbureau in de Brabantse stad Roosendaal heeft de volle laag van de pers ontvangen vanwege het in eerste instantie weigeren van een mevrouw, omdat ze een hoofddoek zou gaan dragen tijdens haar werkzaamheden. De vrouw kwam kwam solliciteren voor een stageplek bij het bedrijf. De werknemer van het uitzendbureau gaf de vrouw aan dat het een Nederlands bedrijf is en dat ze dat mogen eisen.

De islamitische studente is vervolgens boos geworden. Ze heeft de hoofddoek en haar (religieuze) identiteit verdedigd t.o.v. de medewerker van het uitzendbureau, omdat ze niet kon bevatten dat ze op dergelijke gronden daar niet zou kunnen werken. Daarnaast heeft ze ook aangifte gedaan bij de politie.

Enkele prominente volksvertegenwoordigers van sociaaldemocratische PVDA, reageerden in de pers direct op het incident. Het bekende Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch liet al weten dat hij trots is op die mevrouw. Lodewijk Asscher Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én viceminister-president twitterde het onderstaande over de kwestie.

Problemen en onenigheden met de hoofddoek komen wel vaker voor. Zie de andere artikels op deze webstek.

Mijn eigen islamitische wijsgeer Imam Sheik Fawaz Jneid zetelend in Den Haag liet o.a. al over de hoofddoek weten:

“Beseft zij dan niet dat de vrouw juist uit de hoofddoek een veiligheidsgevoel put en daarmee respect afdwingt?” en “Daarnaast staat de hoofddoek voor een Goddelijk gebod.”

Om vervolgens ook nog te stellen dat het dragen van een hoofddoek voorkomt dat vrouwen worden verkracht. Bronnen: 1 en 2

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Uitzendbureau in opspraak over vrouw met hoofddoek”

  1. Holland is een EUROPEES land en dus GEEN kolonie van Saoudie-Arabie met Meccamsterdam als metropool ! Dus NEUTRALITEIT bij solliciteren, geen enkel teken van filosofische of religieuze overtuiging , die PRIVATE aangelegenheden zijn ! Mohamedanen moeten aan ons hun religie en gebruiken NIET opdringen !

  2. mireille demonie

    de zoveelste uitdaging ze weten goed genoeg waar ze mee bezig zijn hoor en wat nu de zoveelste knieval ???????

  3. Heb er de buik vol van. Rot op naar de Gazastrook.

Trending

%d