ber kreSinds meer dan een jaar wordt het Berlijnse Oranjeplein bezet door illegalen. Disctrictsburgemeester Monika Herrmann behoort tot de Grünen en ziet de bezetting door de vingers. Meer zelfs, de Grünen, SPD, de Piratenpartei en de Linkspartei willen nu gratis openbaar vervoer voor de bezetters.

U leest het goed. Terwijl schoolgaande jeugd, werkende mensen en bejaarden dienen te betalen om de metro en de bus te nemen om zo hun bijdrage te leveren aan de maatschappij, moeten voor de linkse wereldverbeteraars illegale bezetters gratis de plaats van de betalende Berlijner kunnen innemen. De argumentatie is te zot voor woorden: “Het kan niet dat getraumatiseerde vluchtelingen geïsoleerd worden van het openbare leven. Het is louter een kwestie van van een humane vluchtelingenpolitiek.”

De actiegroep, vanzelfsprekend gesteund door extreem-linkse groepuscules, noemt zichzelf ‘Bewegungsfreiheit für Lampedusa & Co’. De illegalen beweren namelijk dat ze van Lampedusa afkomstig zijn, maar weigeren pertinent elke identiteitscontrole. Beste mensen, dit is al meer dan een jaar aan de gang! En het is met die identiteitscontroles op het openbaar vervoer dat het misliep. Terwijl in de metro een controle van de passagiers aan de gang was weigerden de illegale aanwezigen van het Oranjeplein elke vorm van controle. De aanwezige controleurs én politieagenten werden in de plaats daarvan fysiek aangevallen.

Al deze feiten vormen voor de groene burgemeester geen enkel probleem, want nu eist ze gratis vervoerskaartjes van de Duitse senaat. Ook het feit dat de hygiënische toestand schrijnend is op en rondom het Oranjeplein en dat er zelfs ook een rattenplaag is ontstaan door de aanwezigheid van de illegalen, kan Monika Herrmann geen zier schelen. Meer zelfs, ook de Gerhart-Hauptmann-Schule die zich aan de Reichenberger Straße, vlakbij het Oranjeplein bevindt wordt deels bezet door deze illegalen. De foto’s onderaan het artikel tonen de huidige toestand van deze ‘opvangplaats’. De politie die permanent(!) aan de deur staat moet instaan voor de orde. Drugdealers kennen de weg naar de school zeer goed.

Ondertussen wordt bij ons, onder impuls van de EU, de vreemdelingenwet versoepeld… gezinshereniging zal vlotter worden geregeld en profiterende vreemdelingen zullen moeilijker het land worden uitgezet. Het is nu wachten tot het eerste plein in Antwerpen of Brussel wordt bezet door een bende illegalen, gesteund door én de (districts)burgemeester én het nodige ongure extreem-linkse langharig werkschuw tuig. Maar gooi geen peuk op de grond, of je hebt een GAS-boete aan uw been en betalen zal je!

Bron: Junge Freiheit.

Kreuzberg5

Kreuzberg8

Kreuzberg7

Kreuzberg4
Respect is hun toverwoord. Maar wat te denken van wederzijds respect? Je mag in die school verblijven, beklad dan de muren niet!

Kreuzberg9

Kreuzberg6

Kreuzberger Flüchtlingsunterkunft

Kreuzberg

Politiebewaking 24/24 en 7/7 zorgt voor de orde. Of zou moeten, want bij regelmaat wordt er onderling gevochten tussen de illegalen.
Politiebewaking 24/24 en 7/7 zorgt voor de orde. Of zou moeten, want bij regelmaat wordt er onderling gevochten tussen de illegalen. Drugdelicten zijn eveneens schering en inslag.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Duitse Groenen willen gratis openbaar vervoer voor illegalen”

  1. Nog wat bijkomende info : Und da ist der Oranienplatz ‒ er wird immer mehr zum Symbol eines Staates, der versagt. Kaum haben die Flüchtlinge ihre Zelte verlassen und ihr Winterquartier bezogen ‒ dank an die Katholische Kirche ‒ besetzen andere diese Zelte, aufgewiegelt von Linksautonomen, die ihnen ein Bleiberecht und eine Arbeitserlaubnis in Deutschland versprechen, solange sie nur laut genug schreien. Die Asylbewerber werden zum Spielball derjenigen, die mit ihnen zur Weltrevolution schreiten wollen.

    http://www.deutschlandradiokultur.de/fluechtlinge-in-berlin-symbol-eines-staates-der-versagt.996.de.html?dram:article_id=270459

  2. De betekenis van “illegal” staat niet in een Wörterbuch met gifGROENe kaft ! Para’s met een vlammenwerper zouden de rattenplaag (sensu largo) kunnen verdelgen.

  3. Georges Pauwels

    Het beleid van de Groene partijen in West Europa is desastreus.Ze steunen volop de massa immigratie terwijl ze tegelijkertijd de leegroof van onze zekerheid en de stijging van de massa criminaliteit door vreemdelingen in de doofpotten willen steken.

  4. Duitse Groenen…de vriendjes van de NVA in het Europees parlement.

Trending

%d bloggers liken dit: