De Russische ‘anti-homowet’, wat staat er eigenlijk in?

lesSoms ga je er wel eens van uit dat argumenten van de Nederlandse (en Vlaamse) pers ergens op gebaseerd zijn. Zo leek de rel over de Russische wet tegen de propaganda van homofilie voor minderjarigen, inderdaad verdacht veel op een losgeslagen campagne tegen homo’s en lesbiennes. Echter dat kwam door de presentatie van de Nederlandse pers, zo is nu wel duidelijk. Het zou mij niets verbazen als ze de wet niet eens hebben gelezen.

Men leert het nodige van de uitgebreide studie, verricht door Brain M Hess, een activist uit de LGBT-beweging in Engeland. Hij heeft de Russische wet wél bestudeerd en met name ook de rol van de Amerikaanse persorganen in het naar buiten brengen van kennis hierover. Amerikaans nieuws dat uiteraard wel eens door de West-Europese pers wordt overgenomen.

Enkele opvallende zaken uit het onderzoeksdocument:

 • De wet gebruikt nergens de woorden homo, lesbienne, homoseksueel of een andere LGBT aanduiding;
 • De wet richt zich op kinderen, de titel is ‘betreffende bescherming van minderjarigen van de propaganda van niet-traditionele seksuele relaties’ De boodschap en strategie een halt te brengen aan de propaganda, van de wet van meerdere provincies naar nationale wetgeving als een groter geheel van promotie van familiewaarden, gebaseerd op de succesvolle anti-homohuwelijk strijd in de VSA;
 • Volgens de statistieken heb je als homo meer kans op geweld vanwege je geaardheid in de VSA dan in Rusland;
 • In Rusland kun je vanwege je geaardheid niet ontslagen worden;
 • Vanaf 1993 is homoseksualiteit in Rusland legaal;
 • Rusland heeft recent de wetgeving voor bescherming van de LGBT-gemeenschap tegen geweld uitgebreid.

Lees het volledige onderzoeksdocument en oordeel zelf.

Beste lezers, je kan dit bericht niet genoeg plaatsen onder discussies op het wereldwijde net aangaande de leugens van links! De waarheid heeft haar rechten!

3 comments

 1. Zo zijn er natuurlijk wel een hoop scheeftrekkingen in de berichtgeving over specifieke politieke gebeurtenissen in het buitenland. Als het nu gaat over Italië en Berlusconi, Rusland of een tijdje geleden over de mediawetten in Hongarije onder Orban, het contrast is hemelsbreed met de ophemeling van Obama, Nelson Mandela of Fidel Castro. Waar de eerste drie voorbeelden ons moesten doen huiveren van de feiten, zijn de laatste drie door de hemel naar hier gestuurd om ons een voorbeeld voor te houden. Nochtans blijven vele media op hun honger zitten wat Obama betreft. De eerste vier jaar van Obama kon hij niets veranderen om herverkozen te raken en elk jaar in de tweede ambtstermijn van de eerste zwarte president van de VS, is het nog steeds wachten op de ultieme beleidsdaden. Veel meer als een mediafiguur zal Obama niet worden, want voor politieke besluitvorming en daadkracht hebben Poetin, Berlusconi en Orban (In positieve zin laat ik in het midden) al wel iets bewezen. Poetin, Berlusconi en Orban zijn in hun landen democratisch verkozen en hun beleid wordt door de bevolking juridisch gezien dus ook gedragen. Er lopen anders nog genoeg niet verkozen regeringsleiders rond waar onze media met de mantel der liefde over bericht.

 2. Zouden minderjarigen dan ook niet mogen beschermd worden tegen dergelijke aanstootgevende propaganda om hun hetero zijn in wording in de knop te fnuiken en om te buigen tot holebi door “propagandistische opvoeding”(sic) ????????

 3. Maar heb je al eens dieper nagedacht, ik wel en heb vast gesteld DAT en hier komt het LINKSEN NIET KUNNEN LEZEN MET MOEITE SCHRIJVEN ( zonder fouten) ik sla ook soms eens den bal mis maar ben al van de oude garde. DUS wees niet argwanend de Linksen slaan den bal altijd mis. Wat er hier staat in dit artikel was mij niet vreemd ze hebben het verdomme niet gelezen laat staan naar gekeken de klootzakken. LINKS is zo dom als LOOD. Merci
  Links is enkel een zakkenvullerij Basta

Comments are closed.